Pereira'dan turun şifresi: "Hücum"

Video yükleniyor...

Fenerbahçe, Shakhtar Donetsk ile oynayacağı rövanş maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Sarı-Lacivertliler'de teknik direktör Vitor Pereira, Ukrayna deplasmanında Kadıköy'deki maçta olduğu gibi mücadele etmeye hazırlanıyor.

Oyuncularına hücumda daha etkin olacaklarını söyleyen Portekizli teknik adam, "Korkmayacağız, defansif taktikle sahaya çıkmayacağız" dediği öğrenildi.

Portekizli teknik adam, Ukrayna deplasmanında ilk maçtaki formasyonu bozmayı düşünmüyor. Pereira, Gökhan Gönül'ün sakatlığı, Şener'in de cezası nedeniyle ilk maçta sağ bek olarak oynattığı Hasan Ali Kaldırım'ın yerine cezasını tamamlayan Şener'i oynatması bekleniyor.

Portekizli teknik adam, ilk maçta 11'de oynattığı Sow'un yerine Van Persie ile başlayıp başlamayacağına karşılaşma gününde karar verecek.

Bu arada Fenerbahçe'nin Shakhtar Donetsk ile oynadığı ilk maçta sahada yer Fred'in durumuyla ilgili olarak UEFA'ya yaptığı itirazla ilgili gelişme yaşandı. Brezilya Futbol Federasyonu, Copa Amerika'da forma giydiği maçın ardından numunesinde yasaklı maddeye rastlnan Fred'in durumuna ilişkin açıklamada yaptı.

Açıklamada, yapılan doping testinde Fred'in kanında rastlanan maddenin Copa America yetkililerine gönderdikleri listede yer almadığı, konfederasyonun dopingli ilaçlar listesinde de bulunmadığı ifade edildi. Konfederasyon olarak oyuncularına bu maddenin kendi sağlık ekipleri tarafından verilmediği vurgulanan açıklamada, konuya ilişkin belge ve kayıtların istendiği takdirde incelenebileceği kaydedildi.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Fenerbahçe

Fenerbahçe Transfer