Fenerbahçe'de liderlik sevinci yaşanıyor

Video yükleniyor...

Trabzonspor'u yenerek liderlik koltuğuna oturan Fenerbahçe'de yüzler gülüyor.

Deplasmanda oynanan Ajax maçından sonra 4 maç üst üste kazanan Avrupa Ligi'nde gruptan çıkmak için büyük avantaj sağlayan, Spor Toto Süper Lig'de de liderliğe yükselen Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira'dan oyuncularına tebrik geldi.

Trabzonspor maçı sonrası soyunma odasında büyük bir sevinçle giren Portekizli teknik adamın, futbolcularını teker teker tebrik ettiği ve kısa bir konuşma gerçekleştirdiği öğrenildi

Pereira'nın, "Zorlu bir süreçten önemli galibiyetlerle ayrılıyoruz. iyi futbolculardan oluşan iyi bir takım olduğunuzu herkese gösterdiniz. İstediği kadar pozisyon buldunuz, rakibe gol fırsatı vermediniz." ifadelerini kullandığı bildirildi.

Portekizli teknik adam futbolcularına teşekkür ettikten sonra 1 günlük de izin verdi.

Öte yandan Fenerbahçe'de Fernandao fırtınası esmeye devam ediyor.

Trabzonspor maçının son 20 dakikasında oyuna giren ve golünü atan Brezilyalı futbolcu, 22 resmi maçta 11 kez fileleri havalandırdı

Avrupa'da 6, Spor Toto Süper Lig'de ise 5 golü bulunan Fernandao sarı lacivertli takımın en golcü ismi olmayı başardı.

Sarı lacivertli takımda ayrıca 1 ay sonra sahalara dönen Lazar Markoviç'le, geçirdiği operasyon sonrası kadroya giren Caner Erkin sevinci yaşanıyor.

Markoviç, maça sonradan girmesine rağmen hazır bir görüntü verirken, kadroya giren Caner Erkin Gaziantepspor maçında da forma giymesi bekleniyor.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Puan durumu

Maç özetleri

Fenerbahçe