Fenerbahçe'de korkutan tablo

Video yükleniyor...

Akhisar Belediyspor karşında 2-0 dan maçı 2-2 ye getiren Fenerbahçe'de yapılan hatalar mercek altına alındı.

Teknik direktör Vitor Pereira'nın özellikle duran toplarda yenen goller için bir çözüm aradığı öğrenildi.

Portekizli teknik adamın Milli takım arasında özelikle duran toplar başta olmak üzere inişli çıkışlı oyun performansını da masaya yatıracağı gelen haberler arasında.

Öte yandan genç oyuncu  Ozan Tufan, Fenerbahçe Gazetesi'ne açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'ye transferi hakkında konuşan Ozan Tufan şunları söyledi:  "Fenerbahçe'nin diğer kulüplerden farklı ve çok büyük bir camia olduğunu biliyordum. Fenerbahçe'de samimi olduğum arkadaşlarım vardı.  Fenerbahçe'de daha iyi yerlere geleceğimi düşündüm. Sonuç olarak Fenerbahçe'ye geldiğim için ve burada olmaktan çok mutluyum." dedi.

Sarı-lacivertli oyuncu  kendisin en rahat hissettiği mevkiinin orta saha olduğunu söylerken çift yönlü oyunun çok zor olduğuna vurgu yaptı..

Fenerbahçe'de bir çok yıldız oyuncu ile çalışmanın müthiş bir şey olduğunu söyleyen ozan tufan sözlerine şöyle devam etti: En üst seviyede futbol oynamış oyuncularla birlikteyiz. Bu benim için büyük bir şans Onlardan her antrenmanda çok şeyler öğreniyoruz. İdmanlarda onlara ayak uydurmaya çalışıyoruz çünkü onlardan öğrenecek şeyler olduğunu düşünüyorum. Futbol bireysel oynanmıyor takım oyunu. Takım olarak başarılı olmak zorundayız. Biz top kazanmalıyız onlar da gol atmalı şuana kadar da çok iyi performans gösterdiler. Onlarla aynı takımda olmak da müthiş bir şey." değerlendirmesinde bulundu.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Fenerbahçe