Fenerbahçe'de hem tur, hem de Lens'in iyileşmesinin sevinci yaşanıyor

Video yükleniyor...

Avrupa Ligi'nde Feyenoord karşısında elde ettiği 1-0'lık galibiyetle liderlik koltuğunda üst tura çıkan Fenerbahçe'de gözler ligdeki Antalyaspor maçına çevrildi. 
 
Hollanda deplasmanında Moussa Sow'un muhteşem golüyle galip gelen Sarı-Lacivertliler'de teknik ekibin yüzünü güldüren isim ise Jeremain Lens oldu. 
 
Hollanda Milli Takımı'nda sakatlandıktan sonra bir süre takımdan uzak kalan ve Beşiktaş derbisinde sonradan oyuna giren Lens, Feyenoord karşısındaki performansıyla rahatsızlığından tamamen kurtulduğunu gösterdi. 
 
Dirk Advacoot da Lens'in son durumuyla rahat bir nefes aldı. Hollandalı teknik adam, Antalyaspor deplasmanında Jeremain Lens'i ilk 11'de başlatacak. 
 
Hollandalı teknik adam, Feyenoord galibiyetinin ardından oyuncularına bir günlük izin verdi. Yorucu maç trafiğinde oyuncularından tamamen dinlenerek bir sonraki karşılaşmaya hazır olmalarını isteyen Advocaat, ilk yarı sonuna kadar kalan tüm 90 dakikalardan galibiyetle ayrılmaları gerektiğini söyledi. 
 
Antalyaspor maçının çok zorlu geçeceğini vurgulayan Advocaat, rakiplerinin son dönemdeki maçlarının analizini oyuncularına aktaracak. Hollandalı teknik adamın, Antalyaspor karşısında kadroda büyük bir değişikliğe gitmeyeceği öğrenildi.