Fenerbahçe'de hedef, Gaziantepspor ve Feyenoord maçları

Video yükleniyor...

Fenerbahçe'de hedef, Spor Toto Süper Lig'deki Gaziantepspor ve Avrupa Ligi'ndeki Feyenoord maçlarını kazanarak çıkış yakalamak.

Sarı Lacivertliler'de teknik direktör Dirk Advocaat, 4 gün içinde oynanacak mücadeleleri kayıpsız geçip her iki kulvarda da takımını iddialı konuma getirmek istiyor. 

Özellikle Spor Toto Süper Lig'in beşinci haftasında oynanacak Beşiktaş - Galatasaray derbisini fırsat olarak gören Hollandalı taktisyen, şampiyonluk yarışındaki rakiplerinin birbirleriyle karşılaştığı haftayı boş geçmeyip yeniden zirve tırmanışı planlıyor.

Futbolcularına bu haftanın önemini aktaran Advocaat'ın, oyuncuları ile tek tek ilgilendiği ve takımın özgüvenini yukarı çekmek için yoğun çaba harcadığı öğrenildi.

Motivasyonlarının yükseldiği gözlenen futbolcuların, antrenmanlardaki performansından da oldukça memnun olan tecrübeli teknik adam, bire bir görüşmelerinde oyuncularına artılarını ve eksilerini tek tek anlattığı kaydedildi.

Gaziantepspor'u konuk edecek Fenerbahçe'de Dirk Advocaat'ın onbirinde önemli değişiklikler beklenmiyor. Kasımpaşa maçında kazanan kadrosunu büyük ölçüde koruyacak Hollandalı teknik direktör, sağ bek pozisyonunda formayı, Gregory Van Der Wiel'in yerine Şener Özbayraklı'ya teslim edecek.

Fenerbahçe, yükselişe geçmeyi hedeflediği süreçte Sarı Lacivertli taraftarlardan da destek istiyor. Özellikle iç saha maçlarında yeniden dikkat çekici bir atmosfer yaratmak isteyen yönetim, taraftarın itici gücünü kullanmayı hedefliyor.