Fenerbahçe'de gündem Medipol Başakşehir maçı!

Video yükleniyor...

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Vitor Pereira Medipol Başakşehir'i adeta ezberliyor.

Sezon içerisinde birçok kez hem bizzat kendi hem de yardımcıları aracılığı ile defalarca rakiplerinin maçlarını takip eden Portekizli teknik adam pazartesi günkü maçtan önce dersini sıkı çalışıyor.

Samandıra'dan arta kalan zamanlarda evinde dahi rakipleri ile ilgili analizler hazırlayan ve sezonun kendileri açısında belki de en keskin virajı olarak değerlendirdiği Başakşehir deplasmanına oyuncularını en iyi şekilde hazırlamak için elinden geleni yapıyor.

Rakibin ligin en hızlı kontratağa çıkan ekibi olduğunun altını çizen Vitor Pereira'nın özellikle orta alan ve hücumda kaptırılan toplarda dikkatli olunması yönünde oyuncularını uyardığı gelen haberler arasında.

Gece gündüz Başakşehir maçına hazırlandığını açıklayan Vitor Pereira, Türkiye Kupası'nda Torku Konyaspor'u 2-0 ile geçip isimlerini finale yazdırdıkları maç sonrası düzenlediği basın toplantısında "şimdi eve gidip Başakşehir karşılaşmasına çalışmaya devam edeceğim" açıklamasını yapması dikkat çekti.

Deplasman olarak gözüken ancak İstanbul'da oynanacak karşılaşma için taraftar desteği isteyen Portekizli teknik adamın sarı lacivertli taraftarlara yanlarında olmaları çağrısında bulundu.

Sosyal Medyada örgütlenen sarı lacivertli taraftarlar da kendilerine ayrılan bölümdeki biletlerin tükenmesi ile birlikte ekstra yerlerin tahsis edilebileceği ve bu konuda herkesin maça gelmesi konusunda birbirlerine uyarılarda bulunuyorlar.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Spor Toto Süper Lig

Fenerbahçe haberleri 

Puan Durumu