Fenerbahçe'de gündem Gökhan Gönül ve Pereria!

Video yükleniyor...

Fenerbahçe'de, iç transferde yaşanacak gelişmeler merakla beklenirken Mehmet Topal ile anlaşılmasının ardından Gökhan Gönül ve Vitor Pereira'nın takımdaki geleceği hakkındaki sessizlik sürüyor.

Mehmet Topal ile masaya oturan ve anlaşma sağlayarak yola devam kararı alan yönetimin, Gökhan Gönül ve Vitor Pereira'yı henüz görüşmeye çağırmadığı öğrenildi.

Gökhan Gönül'ün Sarı Lacivertli kulüpte devam etmek isteğine karşılık, 31 Mayıs tarihi itibari ile Fenerbahçe ile sözleşmesi son buldu.

Bu süre zarfında istediği kulüple bedelsiz sözleşme imzalayabilecek milli futbolcu için Beşiktaş da devrede...

Siyah Beyazlı yönetimin Gökhan'ın sözleşme bitiş tarihini beklediği ve oyuncunun menajerinin de Beşiktaş yönetimi ile görüşme halinde olduğu belirtildi.

Gökhan Gönül'ün kulübe ve menajerine Fenerbahçe'de kalma istediğini dile getirdiği ve milli futbolcu ile ilgili son kararın Başkan Aziz Yıldırım'da olduğu bildirildi.

Fenerbahçe'de gelecek sezon için akıbeti merak konusu olan bir diğer isim ise teknik direktör Vitor Pereira...

Portekizli çalıştırıcı, geride bıraktığı sezonun detaylı raporu ile masaya oturmayı beklerken Sarı Lacivertli yönetimden henüz bir görüşme talebi gelmediği kaydedildi. Vitor Pereira'nın yönetimle yapacağı görüşmede, sezon değerlendirmesinin yanı sıra yeni dönem için hazırladığı çalışmaları da yönetim kuruluna sunması bekleniyor.

Öte yandan Teknik direktör Vitor Pereira tarafından kadro dışı bırakılan ve yaklaşık 1 buçuk ay takımla çalışmalara katılmayan Caner Erkin için Fenerbahçe defteri kapandı. Sarı Lacivertli yönetimin milli futbolcu ile sözleşme yenilemeyeceği öğrenildi.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?
Spor Toto Süper Lig

Fenerbahçe haberleri
 

Puan Durumu


canlı iddaa sonuçları