Fenerbahçe'de transfer gündemi

Video yükleniyor...

Jeremain Lens transferiyle kanatlardaki açığını kapatan Fenerbahçe, orta alana yapacağı takviye için yoğun uğraş veriyor.

Kayserispor maçının ardından yöneticilerle bir araya gelen Dick Advocaat, Hollanda'ya hareket etti. Ülkesinde hem kişisel işlerini halledecek olan Hollandalı teknik adam, hem de transfer görüşmeleri gerçekleştirecek.

Orta alanda gerek 8 gerekse de 10 numara pozisyonunu doldurabilecek bir oyuncu isteyen Dick Advocaat'ın listesindeki ilk isim Adam Maher. PSV Eindhoven'da 10 numaralı formayı giyen Faslı oyuncu için görüşmleler sürüyor. Yönetim, oyuncunun bonservis bedelini aşağıya çekmek için pazarlıklara devam ediyor.

Kayserispor maçının son anlarında sakatlanan Fernandao'nun da durumu belli oldu. Brezilyalı golcü yaklaşık 1 ay takımından uzak kalacak.

Öte yandan Fenerbahçe yönetimi, tribünleri doldurmak için önemli bir adım attı. Son oynanan Kayserispor maçında tribünlerin boş kalmasına üzülen Fenerbahçe yönetimi, bilet fiyatlarında indirime gitti. Sarı lacivertli yönetim, Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası maçlarında kale arkası tribün biletlerini 50 TL'ye indirdi.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?
 

Konyaspor - Beşiktaş maç özeti ve sonucu

 

Gaziantepspor - Trabzonspor maç özeti ve sonucu

Akhisar Belediyespor - Galatasaray maç özeti ve sonucu


Fenerbahçe - Kayserispor maç özeti ve sonucu