Fenerbahçe'de gözler final derbisinde

Video yükleniyor...

Fenerbahçe'de gözler perşembe günü oynanacak Ziraat Türkiye Kupası Finaline çevrilirken maçın sonucu sarı lacivertli camiada taşları yerinden oynatabilecek.

Tarihinin en yüksek bütçeli kadrosunun kurulmasına karşılık kaçan şampiyonluk camiada büyük hayal kırıklığı yaratırken, yönetim final derbisini düşünerek herhangi bir hamlede bulunmadı.

Yıldızlar topluluğu bir kadro kurulmasına karşı takım olgusunu kuramaması ve kemik sistemini oturtamadığı için eleştirilerin hedefi haline gelen teknik direktör Vitor Pereira'nın kaderini de final derbisi belirleyecek.

Sarı Lacivertli Yönetim içinde Portekizli hoca ile ilgili fikir ayrılıklarının olduğu belirtilirken yeni sezona Pereira ile devam etme düşüncesinde olan isimlerin de olduğu gelen haberler arasında.

Türkiye Kupasının kazanılmasının en azından hayal kırıklığı ile geçen sezonun ardından hem teselli hem de ezeli rakibe karşı kazanılacak olması nedeniyle camiaya moral verebileceği görüşünde olan yöneticilerin, kaybedilmesi halinde Portekizli Hocanın arkasında durmakta zorlanacakları ifade ediliyor.

Sarı Lacivertli takımda derbinin hazırlıkları da sürerken sakatlığı bulunan Simon Kjaer'in maça yetiştirilmesi için yoğun çaba sarf ediliyor.

Danimarkalı Yıldız henüz takımla çalışmalara katılamazken, bireysel antrenmanlar ile derbiye kadar hazır olmaya çalışıyor.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Spor Toto Süper Lig

Fenerbahçe haberleri 

Puan Durumu


canlı iddaa sonuçları