Fenerbahçe'de gözler Feyenoord'a çevrildi

Video yükleniyor...

Ligde Gaziantepspor'u 2-1 ile geçerek bu sezon Kadıköy'deki galibiyet hasretine son veren Fenerbahçe'de Avrupa Ligi'nde oynanacak Feyenoord maçının mesaisi başladı.

Teknik direktör Dirk Advocaat, yardımcısı Mario Been'den büyük katkı alıyor. Hollandalı yardımcı antrenör 2009 ile 2011 arasında Feyenoord'un teknik patronuydu. Dirk Advocaat da yardımcısının geniş analizini bu maç öncesinde oyuncularına ezberletmeye başladı.

Mario Been'in, Feyenoord'la ilgili olarak hazırladığı raporda Hollanda ekibinin 7 maçlık galibiyet serisine vurgu yaptığı öğrenildi. Advocaat'ın yardımcısı Feyenoord'un bireysel oyuncu kalitesi olarak Fenerbahçe'nin çok gerisinde olduğunu kaydederken rakibin en önemli özelliğinin kısa süre içinde takım uyumunu yakalamaları olarak belirtti.

Dirk Advocaat, Feyenoord karşısında Gaziantepspor maçının kazanan 11'ini bozmayı düşünmüyor. Ancak tecrübeli teknik adam Volkan Şen'in cezasının devam etmesi nedeniyle bu bölge için Stoch ile Sow arasında tercih yapacak. Moussa Sow, bu bölgede Stoch'a görev ağır basıyor.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Beşiktaş - Galatasaray maç özeti ve sonucu

Fenerbahçe - Gaziantepspor maç özeti ve sonucu

Bursaspor - Kasımpaşa maç özeti ve sonucu

 

Trabzonspor - Atiker Konyaspor maç sonucu ve özeti