Fenerbahçe'de Devler Ligi hesapları

Video yükleniyor...

Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira, yeni sezon hazırlıklarıyla ilgili çalışmalarını sürdürürken, gelecek için işi sıkı tutuyor.

Futbolcularına en iyi çalışma programını hazırlamak için uğraş veren Portekizli teknik adam, kamp dönemindeki özel maçlar üzerinde de titizlikle duruyor. Pereira, takımını yeni sezona güçlü rakiplerle oynanacak özel maçlarla hazırlamayı düşünüyor.

27 Haziran'da topbaşı yapacak sarı lacivertliler, 19 Temmuz'da Sparta Prag ile karşılaşacak. Perreira, diğer hazırlık maçlarını da güçlü takımlarla oynamayı planlıyor ve tüm hesaplarını şampiyonlar Ligi gruplarına kalmak üzerine kuruyor.

Takımının moral motivasyonunu yükseltmek için özel programlar hazırlatan Pereira'yı düşündüren ise 2016 Avrupa Şampiyonasında görev yapan futbolcuların takıma geç katılacak olması.

Portekizli teknik adam, yapacağı özel çalışmalarla, 26 veya 27 Temmuz'da oynanacak Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu ilk maçına kadar tüm futbolcularının hazır hale gelmesini istiyor.

Bu arada sezon öncesi futbolcuların ve teknik heyetin sağlık kontrolleri başladı. ilk olarak genç futbolcular ile teknik heyetten bazı isimler bir dizi sağlık testine tabii tutuldu.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Euro 2016 Avrupa Şampiyonası haberleri
Puan Durumu

Canlı iddaa sonuçları


Rusya - Galler maçı canlı skor

Ukrayna - Polonya maçı canlı izle

Kuzey İrlanda - Almanya maçı canlı izle