Fenerbahçe'de çözüm bulundu

Video yükleniyor...

Son 5 resmi maçında 11 gol yiyip 2 mağlubiyet ve 2 beraberlik alan Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira kötü gidişe çözüm buldu. 
 
Savunmanın yeteri kadar destek alamadığından şikayetçi olan Portekizli teknik adamın Kayserispor maçında sistem değişikliğine giderek önemli tedbirler alması bekleniyor. 
 
Sezon başında denediği 4-4-2 sistemine yeniden dönmeyi planlayan teknik direktör Vitor Pereira'nın Fernandao ile van Persie'yi de yan yana oynatarak takımda yaşanan soğukluğun da önüne geçmeyi planladığı öğrenildi
 
Kanat oyuncularına güvenen Portekizli teknik adam, Nani ve Markoviç'in katkılarıyla bek oyuncularının da yükünün hafifleyeceğini düşünüyor. 
 
Bek oyuncularının ileri çıkmaktan savunmaya yeterli desteği veremediğini kaydeden Pereira'nın milli maç arasından sonra özellikle rakiplerin kullandığı duran top organizasyonlarına çalışacağı belirtiliyor. 
 
Savunmanın göbeğinde değişiklik yapmaya hazırlanan Pereira'nın Kadlec ve Abdulaye Ba'yı takıma yeniden monte etmeyi planladığı, orta sahada ise Josef De Souza ile Diego ikilisini kullanmak istediği öğrenildi
 
Spor Toto Süper Lig ve Avrupa'da bu sezon yediği gollerle eleştirilen Fenerbahçe, özellikle maçların 60 ile 74. dakikaları arasında kalesinde adeta kabus gördü. 
 
Sarı lacivertli takım, oynadığı 13 resmi maçta, bu 15 dakikalık bölümde savunmayı unuttu. Lig ve Avrupa'da şu ana dek 16 gol yiyen sarı-lacivertli takım, gollerin yarısını bu periyotta kalesinde gördü. 
 
7 resmi maçta 60 ile 74.dakikalar arasında 8 gol yiyen Fenerbahçe, bu karşılaşmalarda ikişer galibiyet ve beraberlik ile üç yenilgi aldı. Ligde Çaykur Rizespor, Antalyaspor, Bursaspor, Beşiktaş, Akhisar Belediyespor maçlarında, bu 15 dakikalık bölümde savunma yapamayan sarı-lacivertliler, Avrupa'da ise Shakhtar Donetsk ve Molde maçlarında 60 ile 74.dakikalar arasında gol yedi. 

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Fenerbahçe