Fenerbahçe'de bayrak değişikliği

Video yükleniyor...

Avrupa Ligi A Grubu ikinci maçında Feyenoord'u Kadıköy'de 1-0 mağlup ederek grubunda liderliğe yükselen Fenerbahçe'de yüzler gülüyor.

Zorya Luhansk beraberliğinin ardından Hollanda ekibini devirmeyi başaran Sarı Lacivertliler, Manchester United maçları ve ligdeki Osmanlıspor karşılaşması öncesi moral depoladı.

Teknik direktör Dirk Advocaat, Feyenoord karşısında sergilenen oyundan ve gösterilen mücadele gücünden oldukça memnun kalırken futbolcularının yükselen performansının sezon ilerledikçe daha da artacağı görüşünde.

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Osmanlıspor'un konuğu olacak Fenerbahçe, zorlu deplasmanın hazırlıklarına ara vermeden başladı. Feyenoord karşısında yüksek efor sarf eden oyuncularının, Ankara'daki maçta yorgunluk yaşamasını istemeyen Hollandalı taktisyen, takımını aktif dinlenme antrenmanları ile hazırlıyor.

Milli Takım arasına puan kaybı yaşamadan girmek isteyen ve Osmanlıspor maçında ideal onbirini bozması beklenmeyen Dirk Advocaat, Feyenoord maçında cezası nedeniyle oynayamayan Volkan Şen'i başkentte sahaya sürecek.

Hollanda ekibine karşı milli futbolcunun yerinde Moussa Sow'u görevlendiren Advocaat, Senegalliyi yeniden kulübeye çekip formayı Volkan Şen'e teslim edecek.

Bu arada Feyenoord karşılaşmasında sakatlanarak oyundan çıkan Jermain Lens ve Hasan Ali Kaldırım'ın tedavilerine hemen başlandı. İki oyuncunun durumu da, maç gününe kadar takip edilecek.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Çaykur Rizespor - Beşiktaş maçı canlı skor

Kardemir Karabükspor - Trabzonspor maçı canlı skor

Galatasaray - Antalyaspor maçı canlı izle

Osmanlıspor - Fenerbahçe maçı canlı izle