Fenerbahçe'de 10 numara transferinin şifresi belli

Video yükleniyor...

Fenerbahçe'de Monaco ile oynanacak rövanş maçının hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.

İlk maçta rakibini 2-1 yenen Sarı-Lacivertliler'de teknik direktör Vitor Pereira, 11'ini 1 oyuncu dışında şekillendirdi.

Kalede Ertuğrul'un yerine Fabiano'yu oynatması beklenen Portekizli teknik adamın, Skrtel, Kjaer ve Roman Neustadter'le savunma kurgusunu oluşturacağı kaydedildi.  

Portekizli teknik adam, Van Der Wiel, Ozan Tufan, Mehmet Topal, Salih Uçan ve Hasan Ali Kaldırım'dan 3-5-2'nin orta alanını oluşturacak.

10 oyuncusunu bu isimlerden belirleyen Pereira, Emenike'nin yanında kimi oynatacağına henüz karar verebilmiş değil.

Portekizli teknik adam, Fernandao'nun istenilen performansta olmaması nedeniyle bu bölgedeki alternatiflerini değerlendiriyor.

Pereira, Fransa'daki rövanş mücadelesinde Nijeryalı golcünün yanında Robin Van Persie ile Aatif arasında tercih yapacak. Bu bölge için son kararını Van Persie'nin sakatlık durumuna göre verecek olan Pereira, Hollandalı yıldızın maça yetişememesi halinde Aatif'ı ilk 11'de sahaya sürecek.

Yönetim ise transferde Monaco maçının bitişini bekliyor. Sarı-Lacivertliler'in Monaco'yu elemesi halinde transfer için düğmeye basılacak. Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi kalitesinde hem 10 numara hem de ofansta oynayabilecek bir yıldızı takıma kazandıracak.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?
Beşiktaş transfer
Fenerbahçe transfer
Galatasaray transfer
Trabzonspor transfer