Fenerbahçe yönetimi Luis Nani'den gelecek haberi bekliyor

Video yükleniyor...

Fenerbahçe yönetimi transferleri açıklamak için Luis Nani'den gelecek haberi bekliyor

Euro 2016'da gösterdiği başarılı performansla teklif üstüne teklif alan Portekizli futbolcunun da ayrılmak istediği ancak turnuvanın bitimini beklediği öğrenildi

Sarı Lacivertli yönetim ise UEFA ile yapılan protokol gereği futbolcu satamadan, yeni bir ismi kadrosuna dahil edemiyor.

Van der Wiel ile anlaşan yönetim hollandalı futbolcunun vereceği kararı bekliyor. İstanbul'u gezip beğendiğini açıklayan ve Las Vegas tatiline devam eden Van der Wiel, daha önce de Roma için İtalya'da bulunmuştu. Hollandalı futbolcunun kararını önümüzdeki hafta açıklayacağı belirtiliyor.

Schalke ile anlaşması sona eren Roman Neustadter ile de anlaşan sarı lacivertli yönetim bu konuda da Luis Nani'nin yapacağı transferi bekliyor.

27 Haziran pazartesi günü ilk antrenmanını Samandıra Can Bartu tesislerinde yapacak Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira'nın geçen sezonun aksine bu yıl futbolcularına özel program vermediği öğrenildi

Portekizli teknik adamın futbolcularından kampa kadar bireysel olarak yeni sezona hazırlanmalarını istediği bildirildi

Fenerbahçe, 2 Temmuz'a kadar İstanbul'da daha sonra topuk yaylasında antrenmanlarına devam edecek.

Fenerbahçe hazırlık kampı süresince, İran'ın Gostaresh Folad Tabriz, Romanya'nın CSMS Iaşi ve Voluntari takımları ile karşı karşıya gelecek.

Sarı lacivertli takım 16 Temmuz Cumartesi günü Fransa'nın Lyon takımı ile Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde özel bir maç yapacak. Fenerbahçe, 19 Temmuz Salı günü ise Prag şehrinde Sparta Prag ile son hazırlık maçını yapacak.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Euro 2016 Avrupa Şampiyonası haberleri
Puan Durumu

Canlı iddaa sonuçları

Macaristan - Portekiz maç sonucu ve özeti

İzlanda - Avusturya maç sonucu ve özeti