Fenerbahçe taraftarından hücum

Video yükleniyor...

Fenerbahçe'de futbolcuların kamptaki performansı teknik direktör Ersun Yanal'ı mutlu etti. Bu arada sarı lacivertli taraftarlar Fenerbahçe'nin tesislerine akın ediyor.

Yeni sezon hazırlıklarına Topuk Yaylası'nda devam eden Fenerbahçe'de kampın 5. günü geride kalırken teknik direktör Ersun Yanal, oyuncularının gösterdiği performastan son derece memnun.

Sezon sonunda her oyuncu için bireysel olarak verdiği çalışma programlarını eksiksiz uygulayan oyuncularının kampa hazır gelmelerinden dolayı çok mutlu olduğu öğrenilen Ersun Yanal, kötü hava koşullarına rağmen oyuncuların kampta gösterdikleri performanslarını takdir etti ve yarım günlük izin verdi.

Sarı lacivertli futbolcuların bir kısmı izni tesislerde dinlenerek geçirirken, bir kısmıda Topuk Yaylası tesislerine yeni kurulan plaj ve ayak voleybolu sahasında voleybol oynayarak stres attılar.

TARAFTARDAN AKIN
Fenerbahçe'nin topuk yaylası kampında gerçekleştirdiği antrenmanlar taraftarın akınına uğruyor. Taraftara ya da basına kapalı çalışmalarda dahi tesislerde olan sarı lacivertli taraftarlar antrenmanlara yoğun ilgi gösteriyor. Taraftarlar futbolculardan imza alıp resim çekilebilmek için yarış içine giriyor.

Teknik Direktör Ersun Yanal'ın yarım günlük izninin ardından 26 Temmuz'a kadar çalışmlarına çift antrenmanla devam edecek olan Fenerbahçe, 26 Temmuz'da İran Ligi takımlarından Sepahan'la Düzce karşılaştıktan sonra Topuk Yaylası kampını noktalayacak.

FENERBAHÇE FORMALARINA HÜCUM
Öte yandan Fenerbahçe'nin 2014-2015 sezonunda giyeceği formalar dün satışa sunulurken, sarı lacivertli taraftarlar forma almak için Fenerium'a akın ediyor.  

İnternet satışları hariç ilk gün itibariyle 17. 000 civarında forma sattığı öğrenilen Fenerbahçe'nin bu satışlardan yaklaşık 2 milyon hasılat elde ettiği kaydedildi. İnternet satışlarınında başlamasıyla birlikte sarı lacivertliler forma ve lisanslı ürün satışında rekor kırmayı hedefliyor.