Kartal'dan derbiye sürpriz taktikler

Video yükleniyor...

Fenerbahçe'de hedef Süper Kupa.Sarı Lacivertliler iki senedir ezeli rakiplerine kaptırdıkları kupayı bu sezon müzelerine götürerek hem lige moralli girmenin hem de rakiplerinin lig öncesi konsantrasyonunu düşürmeyi hedefliyorlar.

Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde detaylı taktik antrenmanlarla finale hazırlanan sarı lacivertlilerin hücum organizasyonlarında hazırladıkları sürpriz taktiklerle rakiplerini vurmayı hedefliyor.

Özellikle dönerek oynayan hücum hattı kurgusunu iyice oturttuğu Roma maçında gözlenen sarı lacivertli oyuncuların rakiplerinin savunma kurgusunu bozmanın hesaplarını yapıyor.

Teknik Direktör İsmail Kartal'ı tek düşündüren ise savunma hattında süregelen pas hataları.Derbi öncesi özellikle defans oyuncularını uyaran Kartal'ın sürekli birbirleri ile temasta olmaları konusunda uyarılarda bulunduğu öğrenildi.

Sarı Lacivertlilerde en çok merak edilen konu ise Diego Ribas'ın lisansının finale yetişip yetişmeyeceği.Fenerbahçe Yönetimi'nin Christian'ın kulüp arama çalışmalarını yakından takip ettiği Brezilyalı'nın ayrılığının hemen ardından Yobo ile de sözleşmeyi fesh ederek Diego'nun lisansını çıkaracakları gelen haberler arasında.

Tedavi sürecini atlatan Diego'nun derbi için özel olarak hazırlandığı ve forma giymek istediğini teknik heyete ilettiği bildirildi.

İsmail Kartal'ın da Diego konusunda yönetimden haber beklediği ve yıldız futbolcuyu finalde sahaya sürmek istediği ifade edildi.