Fenerbahçe Twenteli Hakim Ziyech'i takibe aldı

Video yükleniyor...

Fenerbahçe yönetimi gelecek sezonun takımını şekillendirmek için yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürürken, Nani transferinde Valencia'dan gelecek haber bekleniyor.
 
Portekizli futbolcunun sözleşmesinde yer alan "8.5 milyon euroya serbest kalır" maddesinden yararlanmak isteyen Valencia kulübü yöneticileri bu parayı dört eşit taksit halinde ödemek istiyor. 
 
Fenerbahçe yönetimi de 8.5 milyon euronun peşin ödenmesi konusunda ısrar ediyor. İspanyol kulübünün Nani'yi 8.5 milyon euroya transferi gerçekleştirmek için son 24 saate giriliyor.
 
Nani geçtiğimiz yıl tereddütleri olduğu için sözleşmesine, "30 hazirana kadar 8.5 milyon euroya serbest kalır" maddesi koydurmuştu. 30 hazirana kadar 8.5 milyon euro ödenmezse söz hakkı Fenerbahçe'ye geçecek ve sarı - lacivertli kulüp bonservis belirleme konusunda serbest kalacak. 
 
Nani transferinde Fenerbahçe ile Valencia kulübü arasındaki taktik savaşlarının 1 gün daha sürmesi bekleniyor. 
 
Görüşmeler yapmak için istanbul'a gelen stoper Roman Neustadter konusunda ise imza noktasına gelindi. Fenerbahçe'yi tercih eden Alman asıllı Rus futbolcunun sözleşmesiyle ilgili detaylar hazırlanıyor.
 
Öte yandan Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer alan Twente'nin faslı orta saha oyuncusu Ziyech için araştırma süreci başladı. Yönetim, faslı futbolcunun Twente'de yaşadığı sorunları araştırıyor...