Fenerbahçe'de kadro sıkıntısı!

Video yükleniyor...

Fenerbahçe'de Antalyaspor maçında kaybedilen 3 puanın yanısıra bu hafta oynanacak Kasımpaşa maçı öncesi verilen 3 eksik teknik direktör Vitor Pereira'nın canını sıkıyor.

Portekizli teknik adam hiç beklemediği mağlubiyetin yanısıra Mehmet Topal ve Josef De Souza'nın cezalı duruma düşmesi, Markovic'in de yaşadığı sakatlık sonrası Kasımpaşa maçında forma giyecemek olmasının sıkıntısını yaşıyor.

Bu sezon oynayabilecek durumda oldukları her karşılaşmada banko görev alan Mehmet Topal ve Josef De Souza'nın yokluğunda Pereira'nın nasıl bir orta saha kurgusu sahaya süreceği merakla beklenirken, Portekizli teknik adamın Alper Potuk ve Raul Meireles'e hazır olun talimatı verdiği öğrenildi.

Yaşadığı uzun süreli sakatlığı atlatan ve geçen haftadan itibaren takımla çalışmalara başlayan Meireles'in maç kondisyonu eksikliği Pereira için soru işareti yaratırken, Josef De Souza'nın yerine Alper Potuk'un görev almasına kesin gözü ile bakılıyor.

Öte yandan Antalyaspor maçının son dakikalarında sakatlanan ve 3 oyuncu değişikliği yapılmış olduğundan yerine kimse alınamadan oyundan çıkan Markovic'in durumunun ciddi olduğu ve 2 hafta takımdaki yerini alamayacağı öğrenildi.

Vitor Pereira'nın Markovic'in yokluğunda Volkan Şen'e forma şansı vermesi beklenirken, Portekizli teknik adamın oyuncusu ile bir toplantı yaparak savunma yönünde de performasını geliştirmesini isteyeceği ifade edildi.

Türkiye Kupası çeyrek finalinde Diyarbakır'da Amed Sportif Faaliyetler ile karşılaşacak olan sarı-lacivertlilerin maça gençlerden oluşan bir kadro ile çıkması bekleniyor. Pereira'nın gençlerin yanısıra az forma şansı bulan oyuncularını da bu maçta forma vereceği gelen haberler arasında.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Puan durumu

Maç özetleri

Fenerbahçe