Fenerbahçe pas çalıştı

Fenerbahçe pas çalıştı
Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde, teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen idmanda sarı-lacivertlilerin, iki gruba ayrılarak 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptığı bildirildi.

Kanat organizasyonlarıyla süren antrenmanın, dar alanda gerçekleştirilen çift kale maçla tamamlandığı ifade edildi.

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarına yarın yapacağı çalışmalarla devam edecek.


Topuk Yaylası, Fenerbahçe kampına hazır
Fenerbahçe Kulübünün, Düzce'nin Kaynaşlı ilçesine bağlı Topuk Yaylası Tesisleri'ne giden yolda yapılan bakım ve onarım çalışması tamamlandı.

Kamp hazırlıkları çerçevesinde Bıçkıyanı köyü ile Fenerbahçe Kulübünün tesislerinin yer aldığı Topuk Yaylası arasındaki yaklaşık 4 kilometrelik güzergahta tamamlanan çalışmaları yerinde inceleyen Kaynaşlı Kaymakamı Şenol Koca, yetkililerden bilgi aldı.

Yolun bir kısmında oluşan heyelanın ekipler tarafından kaldırıldığını ve onarıldığını aktaran Koca, yaptığı açıklamada, takımın kampı için tesis ve çevresinde gerekli düzenlemelerin yapıldığını belirterek, kapalı tutulan güzergahın yeniden trafiğe açıldığını söyledi.

Yeni sezon hazırlıklarına 27 Haziran Pazartesi günü İstanbul'da başlayan Fenerbahçe, yarın gerçekleştireceği idman sonrası kamp için Topuk Yaylası Tesisleri'ne gelecek. Takım, 9 Temmuz Cumartesi gününe kadar burada yapacağı kamp süresince 3 hazırlık maçı yapacak.