"Fenerbahçe öze dönecek"

Video yükleniyor...

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım,teknik direktör İsmail Kartal ve futbolcular kulübün Kayseri şubesi tarafından düzenlenen "Hedef 1 Milyon Üye" projesinin tanıtım gecesine katıldı.

Salona gelişi sırasında taraftarlar tarafından ayakta alkışlarla karşılanan Yıldırım, taraftarlarla fotoğraf çektirdi.

Yıldırım yaptığı konuşmada, büyük bir camia olduklarını belirterek, daha da büyümesi için yoğun şekilde çalıştıklarını vurguladı.

Taraftarla beraber olmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Yıldırım, "1 milyon üye, dile söylemesi hem kolay, hem zor ama 25 milyon taraftarı olan bir kulübün 1 milyon üyenin üzerine çıkacağını yaptığımız çalışmalarla görüyoruz ama daha her tarafa yayılamadık. Fenerbahçe Spor Kulübü'ne bağlı 40 şube açtık. Bizim hedefimiz Türkiye'ye yayılmak. Geleceğe bu şekilde bakmak ve geleceğinin emin ellerde olmasını sağlamak. Çocuklarımıza cumhuriyetçi, laik ve Atatürkçü olan kulübün geleceğini parlak şekilde bırakmaktır." İfadelerini kullandı.

Başkan Yıldırım, "Hedef 1 Milyon Üye" projesinin, Fenerbahçe'nin daha büyük sportif başarılar yakalaması için gerekli olduğunu belirterek "Bu projenin en az 5 yıllık bir süreci var, planlamaları buna göre yaptık. 1 günde, 1 milyon üye yapamazsınız, yaparsanız da sağlıklı olmaz. Bizim hedefimiz, bütün şubelerde 5 yıl içinde 2 biner üyenin olmasını sağlamak. Eğer 200 şube açarsak -ki açacağız- o zaman 400 bin kişi yalnız bu şubelerden üye olacak. Her gün yüzlerce üye kazanmaktayız. Bu projenin ana hedeflerinin birisi de şubelerin olduğu yerde Fenerbahçe evleri açmak. Bunun dışında spor okullarını organize edeceğiz. Şu anda 17 bin olan talebemiz 50 binlere çıkartılacak. Herkesi kulübe üye olmaya davet ediyorum. Onlarla Fenerbahçe daha güçlü olacaktır." diyerek konuşmasını tamamladı.

Yıldırım'ın ardından sahneye çıkan İsmail Kartal ve futbolcular kısa birer konuşma yaparak, "Hedef 1 Milyon Üye" projesi için taraftardan destek istedi.