Fenerbahçe, Manchester United denemesi yapacak

Video yükleniyor...

Fenerbahçe'de hedef Kardemir Karabükspor karşısında çıkışı sürdürmek. Atiker Konyaspor galibiyeti ile hayata dönen sarı lacivertliler, başarı grafiklerini yükseltmek istiyorlar.

Teknik Direktör Dirk Advocaat sakatlıkları bulunan oyuncularının da takıma dönmeleri ile ideale yakın bir kadro ile sahaya çıkmanın hesaplarını yapıyor.

Zorlu Konya deplasmanında rakibe pozisyon vermeyen savunma kurgusunu bozmama kararı alan Hollandalı Teknik Adamın yine kalede Volkan, geri dörtlüde Şener-Kjaer-Skrtel-Hasan Ali dizilimini sahaya süreceği öğrenildi.

Ön libero pozisyonunda Mehmet Topal ve Josef De Souza'nın performansından memnun olan Advocaat'ın sol kanatta sakatlıktan dönen Volkan Şen'i görevlendirmeyi düşündüğü gelen haberler arasında.

Sağ kanatta da geldiği günden beri büyük etki yaratan ve taraftarın gözdesi konumuna yükselen Jeramain Lens'in forma giyeceği, forvet arkasında yine Robin van Persie'nin ilk onbirde sahaya çıkacağı bildirildi.

Bu sezon takıma yaptığı katkı ve attığı gollerle dikkat çeken Emenike'nin de yine takımın hücum gücünü yükleneceği öğrenildi.

Sarı Lacivertli takımda hedef Kardemir Karabükspor maçını kazanarak hafta içi oynanacak Manchester United maçına moralli çıkmak. Grupta kritik önem taşıyan maçı kazanmak için Teknik Direktör Advocaat'ın şimdiden taktiksel analizler üzerinde çalıştığı ve pazartesi gününden itibaren takımı ile birebir toplantılar gerçekleştireceği gelen haberler arasında.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Gaziantepspor - Osmanlıspor maçı canlı izle


Adanaspor - Galatasaray maçı canlı izle

Gençlerbirliği - Beşiktaş maçı canlı skor

Bursaspor - Atiker Konyaspor maçı canlı izle