Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'dan şampiyonluk açıklaması

Video yükleniyor...

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Dergisi'nin  Mayıs sayısındaki baş yazısında tüm branşlara teşekkür edip başarılarının devamını diledi ve taraftarların desteğinin devam etmesini istedi.

Başkan Yıldırım 3 temmuz süreci ile çarpıcı açıklamalar yaparken, şunları söyledi "Biricik sevdamız Fenerbahçe'ye tarihinin en karanlık günlerini yaşatan 3 Temmuz Kumpası'nın müsebbipleri, adalet huzurunda hesap vermeye başladı." değerlendirmesinde bulundu.

Yazısında Daha önce, Spor Toto Süper Lig'de bu sezon şampiyonluğun son maçta belli olacağını söylemiştim diyen başkan Yıldırım. Alınan son sonuçlar da benim bu sözümü doğrular nitelikte gelişti. O nedenle büyük taraftarımızdan beklentimiz; son maçın son düdüğüne kadar Sayın Pereira ve talebelerini desteklemeleridir. Bundan sonra yapılması gereken, hep destek tam destek sloganını hayata geçirmektir. ifadelerini kullandı

Baketbol Şubesi hakkında da açıklamalarda bulunan Aziz Yıldırım Sayın Obradovic yönetimindeki Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımımız, tarihi bir başarı gerçekleştirerek, üstelik son aşamada da son şampiyon Real Madrid'i sürklase ederek üst üste ikinci kez THY Euroleague'de Final-Four'a kalmıştır. Birçok otorite tarafından bu yıl Euroleague şampiyonluğuna aday gösterilen Takımımızın, bu beklentileri boşa çıkarmayarak bize büyük bir zafer yaşatması en büyük dileğimizdir. vurgusunda bulundu.