Fenerbahçe'de iç transfer harekatı

Video yükleniyor...

Fenerbahçe yönetimi, teknik direktör Vitor Pereira konusunda kararından vazgeçmiyor. 
 
Sezon bitmeden Portekizli teknik adamla yola devam etme kararı alan sarı lacivertli yönetim, kulübün yaşadığı finansal durum yüzünden geri adım atmak istemiyor. 
 
Vitor Pereira'nın 3 milyon euroluk tazminatı ve yeni gelecek teknik adamın maliyetini hesaplayan sarı lacivertli yönetim önümüzdeki sezonun kadrosunu Portekizli teknik adamın oluşturmasından yana.
 
Fenerbahçeli yöneticilerin hafta içinde Vitor Pereira ile masaya oturup, önümüzdeki sezon için çalışmalara başlayacağı ve izlenecek yol haritasını belirleyeceği öğrenildi. 
 
Caner Erkin'in İnter'e transferinden sonra Gökhan Gönül'ün vereceği karar yönetim tarafından merakla bekleniyor. Milli futbolcuya son teklifini yapan sarı lacivertli yönetimin bu kararın ardından harekete geçeceği öğrenildi.
 
Yönetimin bırakmak istemediği ve yerli oyuncular arasında en üst ücreti ödemeyi planladığı Mehmet Topal'ın ise sözleşme yenilemesine kesin gözüyle bakılıyor. Milli futbolcunun yöneticilere takımda kalmak istediğini söylediği öğrenildi. 
 
Fenerbahçe yönetimi iç transfer ve teknik direktör konusunda hafta içini beklerken, dış transfer için de çalışmalarını hızlandırdı. 
 
Sarı lacivertliler geçtiğimiz sezon yakından ilgilendiği ve haziran ayı sonunda Valencia ile sözleşmesi bitecek 26 yaşındaki Cezayirli orta saha oyuncusu Sefiane Feghouli ile dirsek temasında. 
 
Feghouli'nin de Fenerbahçe'ye gelmek istediği ve tarafların uzun süredir görüşmeler yaptığı öğrenildi. 
 
Brondby ile gelecek ay sonunda sözleşmesi sona erecek 31 yaşındaki Danimarkalı defans oyuncusu Daniel Agger de Fenerbahçe'nin radarında. 
 
Mali fair play dikkate alınarak Fenerbahçe'nin transferde izleyeceği bir diğer yol ise geçen sezon Lazar Markoviç ve Abdoulaye Ba ve Fabiano Ribeiro'doa uygulanan kiralama yönteminin tekrarlanması olacak. yönetim bonservis bedeli ödeme yerine futbolcuları sezon sonuna kadar kiralayıp kadrosuna dahil edecek.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Spor Toto Süper Lig

Fenerbahçe haberleri 

Puan Durumu


canlı iddaa sonuçları