Fenerbahçe: 3 - Gençlerbirliği: 0 (ÖZET)

Video yükleniyor...

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Fenerbahçe, evinde Gençlerbirliği'ni 3-0 mağlup etti.

Maça etkili başlayan taraf Gençlerbirliği olurken konuk henüz ilk dakikalarda gole çok yaklaştı. Ancak özelliklle Volkan Demirel'in etkili performansı gole engel oldu. Fenerbahçe'nin aradığı gol ise 41. dakikalarda geldi. Lens'in etkili ortasını affetmeyen Moussa Sow, Fenerbahçe'yi 1-0 öbne geçirdi.

İlk yarı bu skorla geçilirken 2. yarıda da etkili bir Gençlerbirliği vardı. Özellikle Serdar Gürler ve İrfan Can  Kahveci'yle gol arayan Ümit Özat'ın öğrencileri, Volkan Demirel'in kalesini geçmeyi başaramadı. Oyuna sonrada giren Fernandao'da 87'de Fenerbahçe'yi rahatlatırken 90. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Moussa Sow maçı bitiren isim oldu.

Bu sonuçla Fenerbahçe 28 puana yükseldi. Gençlerbirliği ise 19 puanda kaldı.

Fenerbahçe: 3 - Gençlerbirliği: 0

Stat: Ülker
Hakemler: Fırat Aydınus, Hakan Yemi̇şken, Yusuf Bozdoğan

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Şener Özbayraklı, Kjaer, Skrtel, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Alper Potuk (Dk. 70 Ozan Tufan), De Souza, Lens, Volkan Şen (Dk. 75 Fernandao), Van Persie (Dk. 11 Sow)

Gençlerbirliği: Hopf, Ahmet Oğuz (Dk. 57 Matei), Ahmet Yılmaz Çalık, Palitsevich, Uğur Çiftçi, Serdar Gürler, Khalili, Selçuk Şahin, Aydın Karabulut (Dk. 61 Muric), İrfan Can Kahveci, Rantie (Dk. 46 Landel)

Goller: Dk. 41 ve 90+1 Sow, Dk. 87 Fernandao (Fenerbahçe)