Fenerbahçe: 3 - Gaziantepspor: 0

Fenerbahçe: 3 - Gaziantepspor: 0
Fenerbahçe, Kadıköy'de Antep engelini rahat geçerek Beşiktaş'ın kazandığı haftada hata yapmadı. Maçın yıldızı ise iki gol ve bir asist kaydeden Robin van Persie oldu.

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Fenerbahçe, Gaziantepspor'u 3-0 mağlup etti.
 
Karşılaşmaya çok hızlı başlayan sarı lacivertliler, ilk düdükten itibaren Antep kalesinde baskı kurdu. Fenerbahçe'nin aradığı gol ise 27. dakikada geldi. Van Persie'nin harika ortasını kafayla gole çeviren Simon Kjaer, takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu skorla geçilirken 2. yarıda da vites düşürmeyen bir Fenerbahçe vardı. Dakikalar 48'i gösterirken Karcemarskas'ı harika bir çalımla geçen Robin van Persie, klas bir golle farkı ikiye çıkardı. 82. dakikada bu kez kafayla ağları sarsan Van Persie, maçın da skorunu belirledi: 3-0.

Bu sonuçla 70 puana yükselen Fenerbahçe, Beşiktaş'ı 3 puan geriden takibini sürdürdü. Gaziantepspor ise 32 puanda kaldı.

Fenerbahçe: 3 - Gaziantepspor: 0

Stat: Ülker
Hakemler: Mete Kalkavan, Aleks Taşçıoğlu, Serkan Ok

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Kjaer, Alves, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal (Dk. 83 Ozan Tufan), De Souza, Alper Potuk, Nani (Dk. 83 Diego), Volkan Şen (Dk. 75 Fernandao), Van Persie

Gaziantepspor: Karcemarskas, Muhamed Yıldız, Elyasa Süme, Arokoyo, Hürriyet Güçer, Abuda, Orkan Çınar (Dk. 29 İlhan Parlak), Doğanay Kılıç (Dk. 60 Chibuike), Emre Nefiz, Larsson, Koray Arslan (Dk. 17 Mustafa Durak)

Goller: Dk. 27 Kjaer, Dk. 48 ve 81 Van Persie (Fenerbahçe)

Sarı kartlar: Dk. 35 İlhan Parlak, Dk. 64 Elyasa Süme, Dk. 69 Mustafa Durak (Gaziantepspor), Dk. 80 Alper Potuk (Fenerbahçe)