Fenerbahçe-Feyenoord: 1-0

Fenerbahçe-Feyenoord: 1-0
UEFA Avrupa Ligi A Grubu 2. haftasında temsilcimiz Fenerbahçe evinde Feyenoord'u 1-0 yendi.

Mücadeleye kontrollü başlayan Fenerbahçe, topu ayağında daha çok tutan taraf oldu. Sarı-lacivertliler, kanatlardan Lens ve Sow, savunma arkasına atılan toplarda da Emenike ile etkili olmaya çalıştı. İlk tehlikeli atağını 18. dakikada geliştiren ev sahibi takım, bu pozisyonda da Emenike ile golü bularak, 1-0 öne geçti. Daha sonra da oyunun hakimiyetini elinde bulunduran Fenerbahçe, farkı açacak golü bulamasa da savunmada rakibine pozisyon vermeyerek, devre arasına önde girdi.

İkinci yarıya etkili başlayan Fenerbahçe, özellikle Lens'in iyi ortalarıyla pozisyonlara girdi. Maçın 50, 58, 62 ve 78. dakikalarında önemli gol fırsatlarından yararlanamayan sarı-lacivertliler, farkı açamadı. Savunmada ise rakibine 72. dakikada Skrtel'in çizgiden çıkardığı top haricinde net bir gol fırsatı vermeyen Fenerbahçe, mücadeleyi, ilk yarıda bulduğu golle 1-0 kazandı.

Bu sonuçla puanını 4'e çıkartan Fenerbahçe, A Grubu'nda liderlik koltuğuna oturdu. 3 puanda kalan Feyenoord ise averajla 2. sırada bulunuyor.

Fenerbahçe: 1 - Feyenoord: 0


Stat: Ülker

Hakemler: Jonas Eriksson, Mathias Klasenius, Daniel Warnmark (İsveç)

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Van der Wiel, Kjaer, Skrtel, Hasan Ali Kaldırım (Dk. 77 İsmail Köybaşı), Mehmet Topal, Ozan Tufan, De Souza, Lens (Dk. 86 Alper Potuk), Sow, Emenike (Dk. 77 Van Persie)

Feyenoord: Jones, Karsdorp, Botteghin (Dk. 82 Kramer), Kongolo, Van der Heijden, Kuyt, El Ahmadi, Trindade, Toornstra, Berghuis (Dk. 57 Bilal Başaçıkoğlu), Jorgensen

Gol: Dk. 18 Emenike (Fenerbahçe)

Sarı kartlar: Dk. 26 El Ahmadi, Dk. 29 Van der Heijden, Dk. 44 Kongolo (Feyenoord), Dk. 29 Emenike, Dk. 75 Hasan Ali Kaldırım (Fenerbahçe)

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Kasımpaşa - Kayserispor maçı canlı skor

Kardemir Karabükspor - Trabzonspor maçı canlı skor


Aytemiz Alanyaspor - Medipol Başakşehir maçı canlı izle

Atiker Konyaspor - Adanaspor maçı canlı izle