Fener fırsat tepti

Fener fırsat tepti
undefined







Eskişehirspor'la berabere kalan Sarı Kanarya, hem bu sezon ilk kez evinde puan kaybetti, zirveye kurulma şansını kaçırdı.
Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Eskişehirspor'u konuk eden Fenerbahçe, zorlu maçtan 2-2'lik eşitlikle ayrıldı.

Karşılaşmaya iki takım da oldukça tempolu başlarken, iki kalede de bir çok pozisyon yaşandı. Maçta beklenen gol ise Eskişehir cephesinden geldi. 28. dakikada sağdan Ömer Şişmanoğlu'nun pasıyla solda bomboş pozisyonda topla buluşan Erkan Zengin, ceza alanına girmeden düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi.

İlk yarıda Eskişehirspor'un 1-0'lık üstünlüğü ile geçilirken 2. yarıda vites yükselten bir Fenerbahçe vardı. Sarı lacivertli takım aradığı golü ise 70. dakikada Webo ile buldu. 

EMRE ATILDI, ES-ES GOLÜ BULDU
Kalan dakikalar daha çok Fenerbahçe'nin oyun üstünlüğüyle geçilse de sarı lacivertliler galibiyet golünü bulamadı. Bu arada Emre Belözoğlu 85. dakikada hakemle yaşadığı diyalogun ardından kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Dakikalar 87'yi gösterirken de Eskişehirspor'un golü geldi. Lawal'ın uzun pasında topla buluşan Mori kaleci Volkan'ı da geçerek topu ağlarla buluşturdu ve Es-Es'i 2-1 öne geçirdi.

90+2'DE PENALTI
Maçın son bölümleri ise nefesleri kesti. 7 dakika utma eklenen maçın 90+2. dakikada haken Tolga Özkalfa, Hasan Ali'nin vuruşunda topun Berkay'ın elinden döndüğüne hükmetti ve penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Sow da skoru 2-2'ye getirdi.

Bu sonuçla Fenerbahçe 21 puana yükselirken Eskişehirspor ise puanını 12'ye çıkardı. 

Fenerbahçe: 2 - Eskişehirspor: 2

Stat: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu
Hakemler: Tolga Özkalfa, Bahattin Duran, Ekrem Kan

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Kadlec, Caner Erkin, Meireles (Dk. 46 Mehmet Topal), Emre Belözoğlu, Kuyt, Alper Potuk (Dk. 84 Hasan Ali Kaldırım), Emenike (Dk. 60 Webo), Sow

Eskişehirspor: Boffin, Kamil Ahmet Çörekçi, Berkay Tolga Dabanlı, Sezgin Coşkun, Ergün Teber, Sissoko, Hürriyet Gücer (Dk. 46 Lawal), Causic, Erkan Zengin (Dk. 90+1 Birol Parlak), Funes Mori, Ömer Şişmanoğlu (Dk. 51 Mirkan Aydın)

Goller: Dk. 28 Erkan Zengin, Dk. 87 Funes Mori (Eskişehirspor), Dk. 70 Webo, Dk. 90+3 Sow (Penaltıdan) (Fenerbahçe)

Kırmızı Kart: Dk. 85 Emre Belözoğlu (Fenerbahçe) 

Sarı Kartlar: Dk. 71 Lawal, Dk. 90+2 Berkay Tolga Dabanlı (Eskişehirspor), Dk. 84 Emre Belözoğlu (Fenerbahçe)

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Fenerbahçe