Fenerbahçe bıraktı, İspanya'ya gidiyor!

Fenerbahçe bıraktı, İspanya'ya gidiyor!
Fenerbahçe ile yollarını ayıran ve şu an bonservisi elinde olan Bekir İrtegün, İspanya'dan teklif aldığını açıkladı. 

31 yaşındaki savunmacı, TRT Spor'a yaptığı açıklamada "Geçen hafta menajerimle birlikte İspanya'dan bir kulüple görüşmemiz oldu." derken "Türkiye içinden de 3-4 kulüpten teklif aldım. Cuma gününe kadar kendim için en iyi kararı vermiş olurum." ifadelerini kullandı.

Takımda yaşanan radikal değişimi de yorumlayan Bekir, "Çok yıpranmış bir futbolcu topluluğu vardı ve belki de bu değişim bir anlamda her iki taraf için iyi oldu. Futbolcu olaylara daha farklı şekilde bakabilmeli, hele büyük bir camiada top oynamak sadece yetenekle açıklanmamalı." diye konuştu.

Fenerbahçe ile multu bir şekilde ayrıldığını söyleyen Bekir, "Camianın en sıkıntılı anlarında sorumluluk almaya çalıştım. Fenerbahçe'de çok güzel şeyler yaşadım ve güzel bir şekilde ayrıldım. Fenerbahçe'de çok güzel anılar biriktirdim. Kupalar, şampiyonluklar yaşadım. Çok mutlu bir şekilde ayrıldım" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'ye yapılan saldırının takıma büyük etkisi olduğunu söyleyen Bekir İrtegün, "Geçtiğimiz sezon çok kritik hatalar yaptık, rakibimiz bu hataları yapmadı ve şampiyon oldu. Fenerbahçe'ye yapılan saldırı bizde şok etkisi yarattı. Türkiye'nin her yerinde bize farklı bakılıyordu bunun farkındaydık. Yabancı arkadaşlarımızın o dönem büyük sıkıntı çektiğini söyleyebilirim." dedi.