Nani'den son saniye üçlüğü!

Video yükleniyor...

undefined
undefined




Süper Lig'de 3. haftanın kapanış maçında Fenerbahçe, evinde Antalyaspor'u 2-1 mağlup etti.

Müthiş mücadeleye damga vuran isim ise, maçın son saniyesinde frikikten 3 puanıo getiren Nani oldu. 

Maça etklili başlayan Fenerbahçe, taraftar desteğini de arkasına alara üst üst pozisyonlar yakaladı. Sarı lacviertlilerin aradığı gol ise ilk yarının sonlarında geldi. 43. dakikada van Persie'nin ortasına kafayı vuran Nani, Süper Lig kariyerinin ilk golüne imza attı.

İlk yarıyı 1-0 önde kapatan Fenerbahçe, 2. yarıda da etkili olan taraftı. Ancak Antalyaspor savunmasını geçmekte zorlanan sarı lacivertliler, 70. dakikada şok bir golü de kalesinde gördü. Kadlec'ten seken topa ceza sahasına girmeden çok sert vuran Guilherme, harika bir golle Antalyaspor'a 1-1'lik beraberliği getirdi.

Kalan dakikalarda Fenerbahçe baskısı artarken Antalyaspor da kontra ataklarla öne geçme şansları yakaladı.

Maçın son saniyesinde frikik kazanan Fenerbahçe'de topun başına Nani geçt. Portekizli süper yıldız, harika bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu ve Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren isim oldu. 

Bu sonuçla Fenerbahçe 7 puana yükselirken Antalyaspor 6 puanda kaldı.

Fenerbahçe: 2 - Antalyaspor: 1

Stat: Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi
Hakemler: Bülent Yıldırım, Ekrem Kan, Asım Yusuf

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Şener Özbayraklı, Kjaer, Ba (Dk. 46 Kadlec), Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, De Souza (Dk. 76 Alper Potuk), Diego, Nani, Van Persie, Fernandao (Dk. 63 Volkan Şen)

Antalyaspor: Fornezzi, Ömer Kandemir (Dk. 84 Lokman Gör), Celutska, Diego, Kvesic, Emre Akbaba (Dk. 39 Gusmao Guilherme), Kadir Bekmezci, Zeki Yıldırım, Emrah Başsan, Lazarevic (Dk. 63 Serdar Özkan), Eto'o

Goller: Dk. 42 ve 90+6 Nani (Fenerbahçe), Dk. 70 Guilherme (Antalyaspor)

Sarı Kartlar: Dk. 29 Hasan Ali Kaldırım, Dk. 67 Nani (Fenerbahçe)