Fener Cardozo'yu bekliyor

Video yükleniyor...

Fenerbahçe yönetimi, geçtiğimiz iki gün Almanya ve ardından Portekiz'e geçerek yoğun transfer görüşmelerinde bulunan idari menajer Hasan Çetinkaya'dan gelecek raporları bekliyor.

Benfica'nın Paraguaylı forveti Oscar Cardozo için görüşmelerin olumlu devam ettiği belirtilirken 29 yaşındaki yıldız için sarı lacivertlilerin 8 milyon euro bonservis bedelinin yanı sıra 3 milyon euro bonus bedelleri teklif ettiği ve Benfica kulübü ile anlaşma noktasına gelindiği belirtildi. Bu arada Portekiz basını Fenerbahçe'nin Cardozo ile birlikte Benfica'nın 22 yaşındaki solbeki Malgerejo içinde teklifte bulunduğunu iddia etti. Cardozo gibi Paraguaylı olan genç solbek içinde 3. 5 milyon euroluk teklif sunulduğu belirtildi.

İdari Menajer Hasan Çetinkaya'nın Almanya'da ise milli stoper Serdar Taşçı ve Bayer Leverkusen'in 2008 yılından bu yana formasını giyen solbeki Kadlec için temaslarda bulunduğu öğrenildi. Daha önce İngiltere'de Tottenham takımının formasını giyen Assau Ekotto ile görüşmelerde bulunan sarı lacivertlilerin, 3 solbek adayından bir tanesi ile önümüzdeki günlerde sözleşme imzalaması bekleniyor.

Bu arada sarı lacivertlilerde başta Yobo ve Serdar Kesimal olmak üzere, bazı oyunculara teklifler gelmesi halinde satılmalarının gündeme geleceği belirtildi. Yobo'nun İngiltere'den, Serdar'ın ise Rusya'Dan bazı taliplerinin olduğu ancak kulübe gelen resmi bir teklif olmadığı açıklandı.

Fenerbahçe'de yeni sezon kombine bilet satışlarına gösterilen yoğun ilgi ise yönetimi mutlu etti. Sarı lacivertli kulüp yaptığı açıklamada pazartesi gününden itibaren Türk telekom ve Migros tribünü kombine kartlarınında satışa sunulacağı taraftarlarına duyurdu.

Öte yandan Fenerbahçe'nin yeni transferi Bruno Alves, Portekiz Milli Takımı'nın 2014 Dünya Kupası elemelerinde Rusya ile oynadığı ve 1-0 kazandıkları karşılaşma sonrası ilk kez Fenerbahçe formasını giydi.

Fenerbahçe Futbol Takımı İdari Menajeri Hasan Çetinkaya ile bir araya gelen Alves, resmi sözleşmeye de imza attı. Fenerbahçe formasının kendisini çok heyecanlandırdığını söyleyen Bruno Alves, "Çok mutluyum, bu forma altında büyük başarılar elde etmek istiyorum" dedi.