Felipe Melo takas mı oluyor?

Video yükleniyor...

Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile Başkan Dursun Özbek'in kardeşi Mehmet Özbek'in, Avusturya'da baş başa bir görüşme yaptığı öğrenildi..

1 saat süren zirvede Mehmet Özbek, Hamza Hamzaoğlu'na tam destek verirken, "Seninle beraberiz. Bizim işimiz sana istediğin çalışma ortamını hazırlamak olacak. Bu konuda en ufak bir tereddüdün olmasın. Senin veya futbolcuların hangi ihtiyacı olursa bize düşen onu çözmektir" ifadelerini kullandığı belirtildi.

Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Galatasaray'da takıma yeni katılan isimlerin gösterdiği performans başta teknik direktör Hamza Hamazaoğlu olmak üzere bütün teknik ekibin yüzünü güldürüyor.

Kampa katıldığı ilk günden beri Lukas Podolski'nin çalışma arzusu ve performans gözlerden kaçmazken orta sahaya transfer edilen Jem Paul Karacan da takıma büyük katkıda bulunacağının sinyallerini veriyor.

Sol bek  Lionel Carole ve Bilal Kısa'nın kamptaki performansları da dikkatlerden kaçmazken teknik direktör Hamza Hamzaoğlu eski öğrencisi Bilal'i antrenmanlarda her iki kanat ve forvet arkasında değerlendiriyor.

Öte yandan önümüzdeki hafta Melo'nun Inter'e transferini bitirmek isteyen Brezilyalı futbolcunun menajeri Jose Rodriquez'in kampa gelip sarı-kırmızılılara takas için seçenekler sunduğu ifade edildi.

Salı günü Felipe Melo'nun Inter'e transferinin resmileşmesi bekleniyor.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Galatasaray
 

Galatasaray transfer