"F.Bahçe'ye gitmek isterim"

"F.Bahçe'ye gitmek isterim"
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor, yeni sezon hazırlıklarına kulüp tesislerinde yaptığı antrenmanla devam etti.

Performans antrenörü Walmir Da Cruz yönetiminde gerçekleştirilen idman, pas çalışması ve ısınma hareketleriyle başladı. Antrenman, istasyon çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maçla devam etti. İdmana, izinli Cicinho katılmadı.

Sivasspor'un savunma oyuncusu Ümit Kurt, idman öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada, sezon öncesi çalışmaların çok iyi gittiğini söyledi.

Çok iyi çalıştıklarını ifade eden Kurt, teknik direktör Roberto Carlos'un da yarın Sivas'a gelmesiyle çalışmaları maksimum seviyeye çıkaracaklarını belirtti.

"İstanbul takımlarında herkes oynamak ister"

Bazı gazetelerde, Fenerbahçe'nin kendisiyle ilgilendiği ve transfer etmek istediği yönünde haberler yer aldığının hatırlatılması üzerine Kurt, "Transferim hakkında herhangi bir bilgim yok, menajerim yurt dışında, yarın büyük bir ihtimalle dönecek. Döndüğünde kendisiyle bilgi alışverişi yapacağız. Onun dışında teklif gelip gelmediğini bilmiyorum" dedi.

"Teklif gelmesi durumunda gitmek ister misin?" şeklindeki soru üzerine Kurt, "İstanbul takımlarında herkes oynamak ister. Sivasspor'un menfaatleri doğrultusunda, başkanımızın ve yönetim kurulumuzun izin vermesi durumunda ben de gitmek isterim" diye konuştu.