F.Bahçe'nin bitmeyen çilesi

Video yükleniyor...

Fenerbahçe'de hazırlık maçları maratonu bütün hızıyla devam ederken, teknik direktör İsmail Kartal'ın Olympiakos maçında uygulamaya soktuğu oyun sistemi oyuncular arasında sevinçle karşılandı. Geçtiğimiz sezona oranla daha kontrollü ve pas oyununa dayanan sisteme, geçmişten alışık olan oyuncuların bu değişimden memnun olduğu öğrenildi.

Roma ve Süper Kupa maçlarında da aynı sistemi devam ettirecek olan İsmail Kartal'ın Diego'nun dönmesiyle birlikte mevcut düzeni değiştirmeyeceği belirtildi. Sakatlığı devam eden ve takımdan ayrı olarak çalışmalarını sürdüren Brezilyalı yıldızın bu haftasonundan itibaren takıma katılabileceği dile getirildi.

Sarı lacivertli takımda yabancı oyuncu sıkıntısı ise henüz çözüme kavuşmadı. Yobo - Krasiç - Cristian üslüsünden en az iki tanesi ile yollarını ayırmak zorunda olan Fenerbahçe'de, bu konuyla ilgili yapılan çalışmalardan henüz sonuç alınamadı. Cristian Baroni'nin izin alarak kulüp aramaya devam ettiği belirtilirken, Yobo'nun aldığı yıllık 2 milyon euroluk ücretten vazgeçmediği bu nedenle kulüp bulmakta zorluk yaşadığı kaydedildi.

Milos Krasiç'in ise İspanya'Da bazı kulüplerle temasta olduğu, ancak 2. 4 milyon euro olan yıllık ücretinin büyük bölümünü yine Fenerbahçe kulübünün karşılaması gerektiği ifade edildi. Yönetimin ise sadece Krasiç'in maaşının bir bölümünü ödemek istediği, Yobo'nun durumunun ise sözleşme feshi ile çözülebileceği öğrenildi.

Bu arada Fenerbahçeli taraftarların pazartesi günü Manisa'da oynanacak SÜper Kupa maçı biletlerine yoğun ilgi gösterdiği belirlendi. Finalde Fenerbahçe taraftarları Tarzan ve Gediz tribünlerinde final maçını izleyebilecekleri de açıklandı.