F.Bahçe Vakfı'ndan G.Saray'a kutlama

F.Bahçe Vakfı'ndan G.Saray'a kutlama
Fenerbahçe Futbol Vakfı, Spor Toto Süper Lig'de 2014-2015 sezonunun bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'ı kutladı.

Vakıftan yapılan yazılı açıklamada, "Öncelikle Galatasaray'ın şampiyonluğunu kutluyoruz. Verdikleri mücadelenin karşılığında aldıkları kupayı ve taktıkları yıldızı da alkışlıyoruz" denildi.

Fenerbahçe için hayatın devam ettiği, birlik ve beraberlik zamanı olduğu kaydedilen açıklamada, "Hatalar oldu ama onarılacak. Hüzün var ama geçecek. Gerçek taraftarlık iyi günde, kötü günde bu takımın yanında durabilmektir. Fenerbahçe taraftarının öznesi olan bu cümle gibi; kazandığında sevmiyorum seni, kaybettiğinde sevdiğim kadar" görüşlerine yer verildi.

Açıklamada, sarı-lacivertli takımın sıkıntılı süreçler atlattığı vurgulanarak, şu ifadeler kullanıldı:

"Fenerbahçe olarak bizler neler atlattık neler. Son dakikalarda şampiyonluklar verdik. 3 Temmuz fırtınasını gördük. Bugünleri de sevgiyle ve birbirimize verdiğimiz destekle aşacağız. Bizler Fenerbahçe forması giyen futbolcular olarak hizmet aldık, hizmet verdik, vermeye de devam ediyoruz. Başında Fenerbahçe konan isimlerimiz var. Bu bizim gururumuz. Bizleri özel kılan en önemli mirasımız. Dik durmak, Fenerbahçeli olmanın bize bahşettiği en güzel duygulardan biridir. Bu büyüklüğü yaşayan bilir. Çünkü İslam Çupi'nin ifade ettiği gibi; 'Fenerbahçe büyüklüğü ne kupa büyüklüğü, ne şampiyonluk büyüklüğüdür. Fenerbahçe büyüklüğü öyle bir büyüklüktür ki adı konamaz."