F.Bahçe işi sıkı tutuyor

Video yükleniyor...

Fenerbahçe, derbi maça tur parolası ile hazırlanırken, teknik heyet ve futbolcular matematiksel olarak garantilemeden hiçbir şampiyonluk organizasyonu planlamama kararı aldı.

Samandıra Can Bartu Tesislerinde şampiyonluk kutlamaları ile ilgili konuşmak dahi yasaklanırken, tüm konsantrasyonun Beşiktaş derbisini kazanmak üzerine olduğu öğrenildi.
 
Derbiyi kazanmaları halinde şampiyonluğu kesinleşecek olan sarı lacivertli futbolcuların, maç sonu aşırıya kaçan bir kutlama yapmayı da düşünmedikleri ve rakiplerini rencide edebilecek hiçbir davranışta bulunmama kararı aldıkları da gelen haberler arasında.

İki günlük aranın ardından derbi maçın hazırlıklarına salonda yaptıkları kuvvet çalışması ile başlayan sarı lacivertlilerde sakatlıkları bulunan Pierre Webo ve Egemen Korkmaz pazar günü takımlarındaki yerlerini alamayacaklar.

Derbi maçın onibirini şekillendirmeye çalışan Ersun Yanal'ın, Medikal Park Antalyaspor maçında başarılı bir performans sergileyen ve iki de gol atan Michal Kadlec ile ilgili vereceği karar merakla bekleniyor.

Bekir'in cezalı olması nedeniyle savunmada kendine yer bulan Çek Futbolcunun yükselen formu Teknik Dİrektör Ersun Yanal'ı düşündürüyor.

Kadlec gibi Medikal Park Antalyaspor maçında oyuna sonradan giren Alper Potuk'un da hırs ve istekli oyunundan memnun olan Ersun Yanal'ın genç oyuncuya da kadroda yer aradığı gelen haberler arasında.

Gökhan, Bekir, Mehmet Topal, Emre ve Emenike'nin cezalarını doldurarak takıma dönmeleri ile eli güçlenen Ersun Yanal'ın, kesin tercihlerini hafta içi gerçekleştirilecek antrenman verilerine göre yapacağı ifade edildi.