F.Bahçe için sürpriz aday!

Video yükleniyor...

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Fenerbahçe için bir yeni isim daha ortaya atıldı. Dünyaca ünlü haber sitesi Sky Sports sarı lacivertlilerin Sampdoria'daki görevinden istifa eden Sırp Teknik adam Mihajlovic'in peşinde olduğunu yazdı.

Geçtiğimiz yıl Sampdoria'yı İtalya Liginde yedinci sıraya kadar çıkartma başarısı gösteren Mihajlovic, kulübüne gönderdiği istifa mektubunun ardından Milan, Napoli ve Fenerbahçe'nin hedefinde olduğu iddia edildi.
 
Skysports haberinde Milan ve Napoli'ye rağmen Fenerbahçe'nin teklifinin de yabana atılmayacak bir öneri olduğunu okuyucularına duyurdu.

Teknik Direktör arayışlarında Sportif Direktör Terraneo'nun aktif rol oynadığı ve kısa sürede sarı lacivertl takımın önümüzdeki yıl teslim edileceği teknik adamın isminin açıklanacağı gelen haberler arasında.

Kadroda büyük revizyon düşünen Fenerbahçe Yöentimi'nin dış transfer için yeni teknik direktörü beklediği, iç transferde ise bir çok yıldız ile yolların ayrılamasının planlandığı belirtiliyor.

Sarı Lacivertli takımda sözleşmeleri sona eren Egemen Korkmaz, Bekir İrtegün, Mehmet Topuz, Selçuk Şahin, Pierre Webo, Emre Belözoğlu ve Mert Günok yönetimden yeni görüşme için randevu beklerlerken, henüz hiçbirisine randevu verilmediği bildirildi.

Yönetimin sadece Kaptan Emre Belözoğlu'nun kalmasında ısrarcı olacağı kalan isimlerden bir kısmı ile sözleşme yenilemeyi düşünmediği, diğerleri ile de yapılacak görüşmeler sonucundan nihayi karara varacakları gelen haberler arasında.

Sarı Lacivertli kulüp ile 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunan ve geçtiğimiz yıl Al Ain kulübünde kiralık olara oynayan Miroslav Stoch'un ise Fenerbahçe'ye bu yıl geri döneceği öğrenildi.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Fenerbahçe