O maçı unutamıyor!

Video yükleniyor...

Dünya futbolunda istikrarın sembolü olan Alex Ferguson, Lig TV'den Gökhan Abdik'e 2 yıl önce verdiği röportajda, 1993 yılında Galatasaray ile oynadıkları rövanş maçındaki atmosferi unutamadığını dile getirmişti.


"APTALCA HATALAR YAPMAYACAĞIZ"

Galatasaray'ın da bulunduğu Şampiyonlar Ligi H grubuna 1. torbadan giren Manchester United'in efsane menajeri Sir Alex Ferguson kura ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Kırmızı Şeytanların resmi internet sitesine kura çekimiyle ilgi açıklamalarda bulunan Ferguson, temsilcimiz Galatasaray hakkında temkinli konuştu.

Sarı kırmızılı takımla daha önce 93 ve 94 yıllarında da karşılaştıklarını hatırlatan tecrübeli menajer; " Galatasaray'la daha önceden maç yapma tecrübemiz var. Her zaman 'Cehenneme hoş geldiniz' pankartlarını hatırlıyorum. Bu yüzden Galatasaray'a karşı mücadele etmek her zaman zor olmuştur" ifadelerini kullandı.

Gruptaki diğer takımlar hakkında da yorumlarda bulunan Alex Ferguson, Portekiz temsilcisi Braga için "Portekiz takımlarıyla daha önce de karşılaştık. Braga, ülkenin en iyi gelişim gosteren ekiplerinden biri" yorumunda bulunurken Cluj'u henüz tanımadıklarını ve rakip hakkında hiç bilgi sahibi olmadığını söyledi

Efsane teknik adam ayrıca, Şampiyonlar Ligi'nde geçen sezon yaşadıklar acı deneyimin ardından bu sezon da aynı aptalca hataları yapmak istemediklerini, bu sebeple tüm maçlara en güçlü kadrolarıyla çıkacakları açıkladı.