''Farklı bir Elazığspor izlettireceğiz''

''Farklı bir Elazığspor izlettireceğiz''
PTT 1. Lig ekiplerinden Vartaş Elazığspor'un teknik sorumlusu İlhan Aydın, Göztepe karşısında alınan 1-1'lik beraberliğe ilişkin, "Bundan sonraki maçlarda çok daha farklı bir Elazığspor izlettireceğiz" dedi.

Aydın, sahalarında Göztepe ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, ikinci yarının tüm takımlara hayırlı olmasını diledi.

Maça çok iyi başladıklarını ifade eden Aydın, ilk yarıda attıkları golün ofsayt olmadığını ifade ederek, "Bana göre Serkan Kurtulmuş Traore'nin attığı golde ofsaytı bozmuştu. Fakat hakem ne hikmetse golümüzü iptal etti. Onun akabinden bir gol daha bulduk ve ilk yarıyı 1-0 galip bitirdik" diye konuştu.

Devre arasında oyuncularına geriye yaslanmamaları gerektiğini ve ikinci golü bulacaklarını söylediğini belirten Aydın, şunları kaydetti:

"Fakat ne hikmetse ikinci yarıda benim önümdeki hakemin rakip takımın oyuncusunun elle aldığı bir pozisyonun akabinde, dışarıya çıkan bir pozisyonda korner vermesi ve kalemizde gol olması bizi üzmüştür. Bizi sevindiren olay şudur; Göztepe'ye bir gol pozisyonu dahi vermeden maçı bitirdik. İnşallah bundan sonraki maçlarda çok daha farklı bir Elazığspor izlettireceğiz."

Göztepe cephesi
Göztepe Teknik Direktörü Metin Diyadin ise Elazığ takımının sezon başından beri maddi sıkıntıları olduğunu ve devre arasında 2-3 futbolcusunun ayrıldığını anımsattı.

Kamuoyunda rakiplerinin biraz dağıldığı yönünde bir algı olduğunu ama böyle olmayacağını maçtan önce bildiklerini dile getiren Diyadin, "Bakınca, tabiri caizse yokluğun ortaya çıkardığı bir takım birlikteliği var. Artı, orta sahası çok dinamik oyuculardan kurulu. Maçtan önce çok zorlu bir maç olacağını biliyorduk. Bize karşı çok motive olmuş, tüm oyuncularıyla kazanma azminde olan bir takımla oynayacağımızın farkındaydık. Nitekim öyle oldu" ifadelerini kullandı. .

Hafta içi takıma kattıkları 3-4 futbolcuyu ilk defa bir arada oynattıklarına dikkati çeken Diyadin, şöyle konuştu:

"Galibiyetle başlamayı tabii ki arzu ederdik ama sonuçta da rakibimizle deplasmanda oynadık. Maçın genelinde net olarak iki takım adına da az sayıda pozisyon vardı. Skoru iki yan top belirledi. Elazığspor da Halil ile öne geçebilirdi, öyle bir pozisyon vardı. Son bölümde de bizim yakaladığımız 1-2 pozisyon vardı. Son dakikalarda biz galip kapatabilirdik ama sonuç olarak maçın hakkı beraberlikti, sonuçta da öyle bitti."