Farfan'da sona doğru

Video yükleniyor...

Önceliği ön libero transferine ayırmayı planlayarak sezon öncesi çalışmalarına başlayan Galatasaray, Jefferson Farfan transferinde sona yaklaştı..

Schalke Kulübü ile Almanya'da 3 gündür pazarlık yapan sarı kırmızılı yönetim Perulu futbolcunun da Galatasaray'a gelmek istemesiyle önemli bir mesafe kaydetti.

Bonservis pazarlıklarının 10 milyon eurodan başladığı Farfan için Galatasaray, Schalke kulübü kısa vadeli ödeme planı ile 7 milyon Euro bonservis bedelinde anlaşma noktasına geldi..

Schalke'den yıllık 1 milyon 750 bin euro alan Farfan, Galatasaray'ın 2.9 milyon euroluk teklifine sıcak baktı ve kulübüne ayrılma isteğini yineledi.

Galatasaray yönetimi 7 milyon euroya ikna ettiği Schalke'den sonra Farfan'ın menajeriyle ödeme planı üzerine pazarlıklara başladı. Perulu futbolcunun bu konuda tüm yetkiyi menajerine verdiği ve Galatasaraylı yöneticilere sarı-kırmızılı takımda oynamak istediğini söylediği belirtiliyor.

Galatasaray yönetiminin Carlinhos transferini bitirmek için ise Riera'nın durumunu beklediği öğrenildi. sözleşmesindeki ağır şartlar yüzünden ispanyol futbolcuyu göndermekte zorlanan sarı kırmızılı yönetimin kiralama yöntemiyle bu futbolcuyu göndermesi ve Carlinhos'u transfer etmesi bekleniyor.

Melo konusunda Juventus'la anlaşma noktasına gelen ancak ödemelerde pürüz yaşayan Galatasaray, Brezilyalı Wellington ile Ralf'in menajerleriyle temaslarını sürdürüyor.

Transferde yerli futbolcular üzerinde de duran Galatasaray yönetiminin Kayserispor'un genç orta saha oyuncusu Okay Yokuşlu ile ilgilendiği, orta sahanın solu için ise Fulham forması giyen Kerim Frei'dan vazgeçmediği belirtiliriyor.

Kerim Frei için 5 milyon euro isteyen Fulham'dan indirim yapmasını isteyen sarı kırmızılı yöneticiler, bu isteklerine olumlu yanıt gelirse İngiltere'de genç futbolcu için masaya oturacak..