Eto'o antrenmana çıkmadı!

Eto'o antrenmana çıkmadı!
Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında 21 Ağustos Pazar günü Osmanlıspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Antalya Arena Stadı'nda gerçekleştirilen antrenman öncesinde teknik direktör Jose Morais, futbolcularla toplantı yaptı. Basın mensuplarını ilk 15 dakikasında görüntü almasına izin verilen antrenmana oyuncular, ısınma hareketleri ve kondisyon çalışmasıyla başladı. Antrenmanda sakatlığı bulunan Samuel Eto'o yer almadı.

Teknik direktör Morais, gazetecilere yaptığı açıklamada, uzun bir hazırlık döneminin ardından sezona hazır olduklarını belirtti. İyi bir sezon geçirdiklerini ve bu yıl da bunu tekrarlamak istediklerini kaydeden Morais, "Güçlü bir rakiple oynayacağız. Sezonu bizden önce açmış bir rakip. Bizden önce 5 maç oynadılar. Osmanlıspor güçlü bir takım ama elimizde buradan 3 puanla ayrılmak için her türlü donemiz var." diye konuştu.

Taraftar desteğinin kendileri için büyük önemi olduğunu vurgulayan Morais, taraftarın takımı ateşleyen çok önemli bir etken olduğunu ve onların desteğinin kendileri için kaçınılmaz olduğunu kaydetti.

Bir gazetecinin Samuel Eto'o'nun antrenmanda yer almamasını sorması üzerine Morais, "Şu an itibariyle pazar günü takımımda hesaplıyorum onu. Oynayacağını düşünüyorum. Çok net bir bilgim yok henüz. Doktoruyla görüşmedim." ifadelerini kullandı.