Fırtına tersten 'Es'ti!

Fırtına tersten 'Es'ti!
Bu sezon dört büyüklerden en çok puan toplayan takım Eskişehirspor seriye Trabzonspor'u da ekledi. Son haftaların formda ekibi Es Es, Fırtına'ya da şans tanımadı, rakibine Avrupa yolunda ağır bir yenilgi tattırdı.

Spor Toto Süper Lig'de 32. hafta maçında Eskişehirspor, Trabzonspor'u mağlup etti. İlk yarıda sahanın tek hakim olan Es Es, Ömer Şişmanoğlu'nun 14. dakikada attığı enfes golle skoru 1-0 yaptı. 32. dakikada hızlı gelişen Eskişehirspor atağında Lawal'ın pasına hareketlenen Funes Mori, Hakan ile karşı karşıya kaldı. Arjantinli oyuncu klas bir vuruşla farkı ikiye çıkardı. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve ilk yarı 2-0 sona erdi.

Cardozo ve Yatabare'nin yokluğunda Deniz Yılmaz da sakatlanıp çıkınca Fırtına forvette iyice etkisiz kaldı. İkinci yarıda iki takımın çabaları da skoru değiştirmedi ve karşılaşma 2-0 sona erdi.

Yenilmezlik serisini 6 maça çıkaran kırmızı siyahlılar 39 puana yükseldi. 2 hafta sonra mağlubiyetle tanışan bordo mavililer ise 53 puanda kaldı.

ESKİŞEHİRSPOR-TRABZONSPOR:2-0
STAT: Eskişehir Atatürk
HAKEM: Ali Palabıyık

ESKİŞEHİRSPOR: Ali Şaşal Vural, Diego (Dk. 35 Birol Parlak), Lawal, Ömer Şişmanoğlu, Sezer Öztürk (Dk. 77 Hürriyet Gücer), Kaan Kanak, Mori, Mustafa Yumlu, Sissoko, Kamil Ahmet Çörekçi (Dk. 83 Berkay Tolga Dabanlı), Causic

TEKNİK DİREKTÖR: Michael Skibbe

TRABZONSPOR: Hakan Arıkan, Aykut Demir, Uğur Demirok, Salih Dursun, Yusuf Erdoğan (Dk. 64 İshak Doğan), Medjani, Erkan Zengin (Dk. 77 Soner Aydoğdu), Mehmet Ekici, Özer Hurmacı, Waris, Deniz Yılmaz (Dk. 46 Fatih Atik)
TEKNİK DİREKTÖR: Ersun Yanal

GOLLER: Dk. 14 Ömer Şişmanoğlu, Dk. 32 Mori (Eskişehirspor)

SARI KARTLAR: Dk. 9 Ömer Şişmanoğlu, Dk. 11 Mori, Dk. 71 Sezer Öztürk (Eskişehirspor), Dk. 30 Yusuf Erdoğan Dk. 68 Hakan Arıkan, Dk. 71 Salih Dursun, Dk. 79 İshak Doğan (Trabzonspor)