Aybaba hedefi belirledi

Aybaba hedefi belirledi
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Eskişehirspor'un teknik direktörü Samet Aybaba, iyi bir takım olma konusunda her maç biraz daha mesafe kaydettiklerini söyledi. 

Aybaba, Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen hafta deplasmanda oynadıkları Torku Konyaspor maçındaki performansları için oyuncularını kutladığını belirtti.

Futbolun enteresan bir oyun olduğunu anlatan Aybaba, "Biraz da şansın yanınızda olması lazım. Biz Torku Konyaspor maçını orada bırakıp bundan sonraki maçlara bakacağız. 'Şans da yanımızda olsun' diye çok çalışacağız" dedi. 

Aybaba, bu hafta sahalarında ligin yine kendileri gibi sıkıntı yaşayan takımlarından biri olan Mersin İdmanyurdu'nu ağırlayacaklarını ifade ederek, " Mersin İdmanyurdu ile önemli bir maç yapacağız. Bundan sonra ki her maçımız çok önemli. Bu, ligin sonuna kadar devam eden bir mücadele. İyi bir takım olma konusunda her maç biraz daha mesafe kaydediyoruz. Arkadaşlarımız olayın bilincinde. Eğer Torku Konyaspor maçındaki isteklerini sahaya yansıtırlarsa bizim için kolay bir maç olacağını düşünüyorum" diye konuştu. 

Bir gazetecinin "Samet Aybaba Eskişehirspor'da neyi eksik gördü?" sorusuna deneyimli teknik adam, "Her anlamda eksiklerimiz çok demek ki  takım da bu konumda. Ancak yukarıya daha çabuk nasıl çıkarız ve iyi organize olmanın peşindeyiz biz. Bundan önce yapılan bir şeyi eleştirmek çok doğru değil. Çünkü nasıl, neden ve hangi koşulda yapıldıklarını bilmiyoruz. Sadece önümüzdeki işlere bakıyoruz" yanıtını verdi.