Eski dost Cim Bom'u yıktı!

Eski dost Cim Bom'u yıktı!

undefined

Ziraat Türkiye Kupası G Grubu'nda Eskişehirspor, sahasından Galatasaray'ı 1-0 mağlup etmeyi başardı.

Bu sonuçla grup maçlarınını bitimine 1 maç kala Eskişehirspor gruptan lider çıkmayı garantiledi. Galatasaray ise 2. sıradan bir üst tura yükseldi.

Maça yedek ağırlık bir kadroyla çıkan Galatasaray, ilk yarıda organize olmakta zorlanırken, Eskişehirspor taraftarları önünde daha etkili olan taraftı. Dakikalar 40'ı gösterirken Andaç Güleryüz'ün kafasıyla gelen golle Eskişehirspor devreye 1-0 önde girdi. 

Galatasaray 2. yarıda gol için vites arttırsa da, Eskişehirspor savunmasını geçmeyi başaramadı ve karşılşma Es-Es'in 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

Bu sonuçla 12 puana yükselen Eskişehirspor liderliği garantiledi. 9 puanda kalan Galatasaray ise 2. sırada yer aldı.

Eskişehirspor: 1 - Galatasaray: 0

Stat: Atatürk
Hakemler: Barış Şimşek, Serdar Diyadin, Mehmet Cem Hanoğlu

Eskişehirspor: Ali Şaşal Vural, Berkay Dabanlı, Birol Parlak, Kamil Çörekçi, Kaan Kanak (Dk. 85 Ergün Teber), Toto, Causic, Feyzi Yıldırım, Lawal (Dk. 82 Eyüp Koçoğlu), Andaç Güleryüz (Dk. 67 Sissoko), Mori  

Galatasaray: Eray İşcan, Tarık Çamdal, Hakan Balta, Koray Günter, Olcan Adın, Hamit Altıntop (Dk. 46 Emre Çolak), Dzemaili, Selçuk İnan, Sinan Gümüş (Dk. 76 Telles), Yasin Öztekin (Dk. 46 Bruma), Pandev  

Gol: Dk. 40 Andaç Güleryüz (Eskişehirspor)

Sarı kartlar: Dk. 62 Berkay Dabanlı, Dk. 81 Causic, Dk. 90+3 Sissoko (Eskişehirspor), Dk. 52 Sinan Gümüş, Dk. 71 Selçuk İnan, Dk. 72 Olcan Adın, Dk. 79 Dzemaili (Galatasaray)