Eskişehir'de 12. adama çağrı

Eskişehir'de 12. adama çağrı
Eskişehirspor İdari Menajeri Özgür Tulun, 23 Kasım'da yapacakları Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçıyla çıkışa geçeceklerini söyledi.

Tulun, Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, ligde istenmeyen sonuçlar elde ettiklerini belirterek, ligi iyi bir yerde bitirecek bir takım kurduklarını kaydetti.

Eskişehirspor'un bir kırılma noktasını geçtiğini ifade eden Tulun, şöyle konuştu:

"Bu pazar günü oynayacağımız Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçında çıkışa geçeceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Milli takım arasını da en iyi şekilde geçtik. Pazar günü oynayacağımız maçta 3 puan alarak taraftarımıza, camiamıza, yönetimimize en güzel hediyeyi vereceğimizi zannediyorum. O yüzden benim önümüzdeki maçtan en ufak bir şüphem yok. Takım olarak moral, motivasyon ve istek anlamında en üst seviyedeyiz. Güzel bir maç olacak ve kazanan taraf biz olacağız. Şehrimizin takımımıza sonuna kadar destek olmasını istiyorum. Herkes sonuna kadar bu takıma güvensin. Eskişehirspor'un geleceği için birlik beraberlik içinde devam etmemiz gerekiyor.