Fenerbahçe'ye müjdeli haber!..

Video yükleniyor...

Fenerbahçe'de Gökhan Gönül sevinci yaşanıyor. Sakatlığı nedeniyle sezon başından bu yana forma giyemeyen tecrübeli oyuncu, tam anlamıyla sağlığına kavuşmayı başardı.

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası için lige verilen arayı çok iyi değerlendiren yıldız oyuncu, bireysel çalışmalarını tamamladı. Uzun süredir sağlık heyetinin hazırladığı özel program dahilinde sıkı bir hazırlık sürecini geride bırakan Gökhan Gönül, antrenmanlarda eski günlerdeki gibi performans göstermeye başladı. Forma giyebilecek duruma gelen Gökhan Gönül, teknik direktör Vitor Pereira'nın görev vermesi halinde Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında oynanacak Kayserispor maçında forma giyebilecek.

Sezon başından bu yana yaşanan sakatlıklar nedeniyle zorda kalan Portekizli teknik adam Vitor Pereira, Gökhan Gönül'den gelen bu güzel haberle rahat bir nefes aldı. Gözler ise takımdaki diğer sakat oyunculara çevrildi. Josef de Souza, Lazar Markovic ve Raul Meireles'in de tedavileri tüm hızıyla sürerken Vitor Pereira, milli takımlardaki oyuncularının takıma dönüşünün ardından Kayserispor maçının 11'ini belirlemeye başlayacak.

Elemeler nedeniyle çok sayıda oyuncusunu milli takımlara gönderen Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira, İstanbul'da kalan oyuncularının gerek sağlık durumları gerekse de performanslarıyla yakından ilgilendi.

Oyuncularıyla toplantılar yapan Vitor Pereira, öğrencilerinden her an forma giyebilecekmiş gibi kendilerini hazır tutmalarını istedi. Sezonun en keskin virajlarından birine girdiklerinin altını çizen Portekizli teknik adamın, Spor Toto Süper Lig ve Avrupa Ligi'nde kayıp kredilerinin artık çok azaldığını vurguladığı öğrenildi.