Es-Es'ten iş adamlarına çağrı!

Es-Es'ten iş adamlarına çağrı!
TFF 1. Lig takımlarından Eskişehirspor'un mali asbaşkanı Ekrem Birsen, ligin ilk haftasında deplasmanda Balıkesirspor'u 2-1 mağlup etmenin kendileri için önemli olduğunu söyledi.

Birsen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün deplasmandaki Balıkesirspor maçını 2-1 kazanarak TFF 1. Lig'e mutlu başladıklarını belirtti.

Ligdeki ilk maçta 3 puan almanın önemine değinen Birsen, "Lige üç puanla başlamak bizim için çok önemliydi. Bizi deplasmanda yalnız bırakmayan cefakar ve fedakar taraftarımıza da teşekkür ediyoruz. Bundan sonra herkesin desteğine ihtiyacımız var. Bu destek maddi ve manevi olabilir. Bu sezon birlikte olursak şampiyonluğa ulaşabiliriz." diye konuştu.

Birsen, 35 bin kişilik yeni stattaki kombine biletlerin de satılmasını istediklerini vurguladı. İş adamlarının loca alması gerektiğini anlatan Birsen, "10 iş adamı bir araya gelip loca satın alabilir. Maddi açıdan kısıntılı bir durumdayız. Sabit gelirlerimiz 10 yıllık temlik altında. Reklam gelirlerimiz azaldı. Ekonomik yükümüz çok ağırlaştı. Bu yükümüz kentin ileri gelenleri ve iş adamları tarafından paylaşılmalıdır." ifadelerinde bulundu.