Es Es pusuya yattı

Es Es pusuya yattı
Eskişehirspor Teknik Direktörü Alpay Özalan, TFF 1. Lig'in 11. haftasında Yeni Malatyaspor ile yapacakları maç öncesi, takımın moralinin yüksek olduğunu söyledi.

Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'ndeki antrenmandan önce basın açıklamasında bulunan Özalan, ligin lideri Yeni Malatyaspor ile 20 Kasım Pazar günü yapacakları maçın çok önemli olduğunu belirtti.

Ligde Adana Demirspor ile deplasmanda yaptıkları son maçta kazandıklarını hatırlatan Özalan, "Minimum zararla atlatmamız gerekiyor. Son maçımız olan Adana Demirspor deplasmanında iyi oyunla, iyi sonuç aldık. Şimdi Yeni Malatyaspor karşısında evimizde iyi bir oyunla iyi bir sonuç elde etmeyi hedefliyoruz. Sakat ve cezalı oyuncumuz yok, takımın morali yüksek." diye konuştu.

"A planımız kendi stadımızda bu maça çıkmak"

Yeni Malatyaspor maçında, takımın seyirci desteğine ve stadına çok ihtiyacı olduğunu vurgulayan Özalan, "Bu hafta yeni stadımızda maça çıkma oranımız daha yüksek. Sağ olsun başkanımız ve yönetim kurulumuz büyük çaba gösteriyor. Biz kendi stadımızda, seyircimizle bu maça çıkacak gibi hazırlanıyoruz. A planımız kendi stadımızda bu maça çıkmak. Eğer olumsuz sonuçlanırsa elbette bir B planımız var." şeklinde konuştu.

Özalan, Atiker Konyaspor, Antalyaspor ve Bursaspor yönetiminin, stadın tamamlanmaması durumunda kapılarını kendilerine açtığını aktararak, "Sağ olsunlar, desteklerini esirgemiyorlar. Biz son güne kadar kendi stadımızda oynayacak gibi hazırlanmaya devam ediyoruz. Bu durum önümüzdeki günlerde zaten belli olacak. B planımızı da seyircimizi düşünerek uygulayacağız." ifadelerini kullandı