Ersun Yanal'dan Onazi ve Castillo'ya mesaj

Video yükleniyor...

Spor Toto Süper Lig'de ilk 4 haftada 1 galibiyet, 3 mağlubiyet alarak tarihinin en kötü başlangıcını yapan Trabzonspor'da Teknik Direktör Ersun Yanal, Atiker Konyaspor maçı öncesi yıldız oyuncular Castillo ve Onazi'yi yedek kulübesine göndererek gözdağı verdi.

Sürekli forma şansı verdiği ancak beklediği verimi alamadığı oyuncularını Atiker Konyaspor karşısında yedek kulübesine çekerek "Formayı hak eden alır" mesajını veren deneyimli teknik adam, mücadele gücünü artırarak rakibi karşısında haftalar sonra galibiyetle tanıştı.

Ligin ilk haftasında sahasında Kasımpaşa'yı 2-0 mağlup ettikten sonra Gaziantepspor'a deplasmanda 1-0, evinde Osmanlıspor'a 2-0, Aytemiz Alanyaspor'a da dış sahada 3-0 yenilen bordo-mavililer, Atiker Konyaspor karşılaşmasında 3 hafta aradan sonra 3 puanla tanışmış oldu.

Bu arada Trabzonspor Yönetim Kurulu üyesi Ali Rıza Egemen, taraftarlardan sabır ve hoşgörü isteyerek, "Meşakkatli bir yoldayız. Biraz uzun sürebilir ama yolun sonunda ışığı göreceğiz" dedi.

Atiker Konyaspor'u son dakika golüyle mağlup ederek kötü gidişe son verdiklerini belirten Ali Rıza Egemen, önemli bir galibiyet elde ettiklerini söyledi.

öte yandan Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in ilk 5 haftasında toplamda 15 sarı kart görerek Kardemir Karabükspor'un ardından ligde en çok kart gören ikinci takım oldu.

Ligin ilk haftasında oynanan Kasımpaşa maçını kart görmeden tamamlayan bordo mavililer, sonraki haftalarda Gaziantepspor maçında 2, Osmanlıspor maçında 3, Aytemiz Alanyaspor ve Atiker Konyaspor karşılaşmalarında ise 5'er sarı kart görmüştü.  Bordo mavililerde ligde geride kalan 5 haftada 3 sarı kart gören Mehmet Ekici ise kart sınırına dayandı.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Beşiktaş - Galatasaray maç özeti ve sonucu

Fenerbahçe - Gaziantepspor maç özeti ve sonucu

Gençlerbirliği - Kardemir Karabükspor maç özeti ve sonucu

Bursaspor - Kasımpaşa maç özeti ve sonucu

Kayserispor - Çaykur Rizespor maç özeti ve sonucu