Ersun Yanal'dan iddialı mesajlar

Video yükleniyor...

Spor Toto Süper Lig'de oynadığı son 3 maçını kaybeden, Ziraat Türkiye Kupası'nda Bölgesel Amatör Lig takımlarından Serhat Ardahanspor'u mağlup ederek moral bulan Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal gelecek için umutlu konuştu. 

Birlikte oynamaya alışma ve bunu iyi bir şekilde yapmanın önemli bir hedef olduğunu ifade eden tecrübeli teknik adam, "Birlikte oynamak ve bunu becermek, bir oyun formatını oynamak kolay değil. Bir oyun oynamaya çalışıyoruz. Bu oyunun bazı gerçekleri var. Onlardan zaman zaman uzak kalıyor, uygulayamıyoruz ama bunda ısrar edeceğiz" şeklinde konuştu. 

Ligde kendilerini zorlu bir mücadelenin beklediğine de dikkat çeken Ersun Yanal, "O mücadeleye hazır bir takım yaratmak zorundayız. Bu süreci iyi geçeceğimizi düşünüyorum çünkü aldığımız kötü sonuçları hak etmiyoruz. Galibiyet ve mağlubiyetlerle ilgili hikayeler yazılır ama biz hikaye yazacak durumda değiliz. Biz gerçekleri oynuyoruz. Bu gerçekleri görüp, takımımızı hak ettiği noktanın daha ötesine getirmeye çalışacağız" ifadelerini kullandı. 

Öte yandan Süper Lig'de Atiker Konyaspor ile karşılaşacak Trabzonspor'un bu maçta seyircisiz oynama cezası kısmen sona eriyor. Geçen sezon Fenerbahçe ile oynanan karşılaşma sonrası 4 maç seyircisiz oynama ve bir de Fenerbahçe maçına gidenlerin Passolig kartları bloke cezası alan Trabzonspor'da, Atiker Konyaspor maçında tribünlerde seyirci olacak.
 
Cumartesi günü oynanacak maça, geçen yıl Fenerbahçe maçına gitmeyen ve Passolig kartlarını o karşılaşmada kullanmayan taraftarlar girebilecek. 

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Antalyaspor - Akhisar Belediyespor maçı canlı skor

Beşiktaş - Galatasaray maçı canlı izle

Trabzonspor - Atiker Konyaspor maçı canlı izle

Medipol Başakşehir - Osmanlıspor maçı canlı izle